Crabi cu coajă moale cu salată Farro
Crabii cu coajă moale cu salată Farro ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 984 calorii. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare și piper, suc de ananas, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Crabi Cu Coajă Moale Picantă, Crabi Cu Coajă Moale Cu Compot De Roșii, și Crabi Prăjiți Cu Coajă Moale Benedict pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, fierbeți sucul de ananas până se reduce la 2 linguri, aproximativ 15 minute.
Transferați într-un castron mare. Se amestecă ardeii iute, 2 lingurițe de ghimbir, coriandru, cremă de nucă de cocos și 1 lingură de ulei de măsline.
Adăugați crabii și dați-i la frigider.
Într-o cratiță medie cu apă sărată clocotită, gătiți farro până se înmoaie, aproximativ 15 minute; scurgere.
Transferați farro într-un castron mare și adăugați castravetele, ardeiul gras și avocado.
Într-o tigaie medie, gătiți slănina la foc moderat până când este ușor crocantă.
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime de slănină din tigaie.
Tăiați slănina în fâșii subțiri și adăugați-o la farro. Într-un castron mic, combinați sucul de lămâie cu restul de 3 linguri de ulei de măsline, restul de 2 1/2 lingurițe de ghimbir și busuioc și condimentați generos cu sare și piper.
Se toarnă pansamentul peste farro și se aruncă.
Încălziți grăsimea de slănină rezervată în tigaie până aproape de fumat. Înveliți pepenele verde cu zahăr turbinado.
Adăugați untul în tigaie, apoi adăugați pepenele verde și gătiți la foc mare până se rumenesc bine, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul vegetal la foc moderat.
Scoateți crabii din marinată și condimentați cu sare și piper; saut până la fiert, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Puneți salata pe farfurii, puneți crabii deasupra și garnisiți cu pepenele caramelizat.