Crabi Crăpați
Crabii crăpați ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 235 calorii, 21g de proteine, și 16g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, sos fierbinte, piper cayenne măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Crabi cu aburi de bere, Crabi Cu Coajă Moale Picantă, și Crabi Cu Coajă Moale Meuni Cormorbre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente și 1 galon de apă într-un vas mare la foc mare. Aduceți la fierbere.
Adăugați crabi și gătiți 4 până la 5 minute sau până la roșu portocaliu strălucitor.
Îndepărtați crabii cu skimmer sau clești și lăsați să se răcească ușor.
Se amestecă untul și sosul fierbinte; se servește pe lateral cu crabi fierți.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.