Crab și piper Jack Tostaditos
Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 29 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 54. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, chipsuri de tortilla de porumb, brânză feta și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tostaditos de Crab, Chili și Avocado, Avocado Zdrobit, Ardei Gras Prăjit Și Ardei Jack Quesadillas, și Pepper Jack Mac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.în tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați ardeiul gras, ceapa și chile; gatiti 3 pana la 4 minute, amestecand frecvent, pana se inmoaie.
Scoateți din tigaie; așezați într-un castron mediu. Se amestecă imitația de carne de crab, brânza pepper Jack și salsa până se amestecă bine.
Așezați chipsuri de tortilla, cu partea goală în sus, pe o foaie mare de cookie-uri. Lingura 1 amestec heaping linguriță crabmeat în fiecare cip. Completați fiecare uniform cu brânză cotija.
Coaceți 6 până la 8 minute sau până când brânza pepper Jack în amestecul de carne de crab este topită.
Așezați pe farfuria de servire; garnisiți fiecare cu felie de avocado.