Crab Linguine

Crab Linguine
Crab Linguine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Pentru $ 2.03 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 668 calorii, 18g de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, brânză elvețiană, oregano și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Linguine cu Crab, Linguine Crab, și Crab Linguine.

Instrucțiuni

1
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați linguina și reveniți la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme la muscatura, aproximativ 11 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Scurgeți bine într-o strecurătoare așezată în chiuvetă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Aduceți apă, ceapă, unt, granule de bulion de pui, suc de lămâie, praf de usturoi, pătrunjel, oregano și piper la fiert într-o tigaie la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut și continuați să fierbeți până când lichidul este redus, aproximativ 10 minute, apoi adăugați imitația de carne de crab și gătiți încă 2 minute. Se amestecă frișca și brânza elvețiană până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Granule De Bouillon De PuiGranule De Bouillon De Pui
Imitație De CrabImitație De Crab
FrișcăFrișcă
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Brânză ElvețianăBrânză Elvețiană
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
PiperPiper
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Serviți sosul de smântână peste pastele pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
PastePaste
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista