Crab Hash Cu Old Bay & Busuioc

Crab Hash Cu Old Bay & Busuioc
Crab Hash cu Old Bay & Vasile ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 313 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.97 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de condimente Old bay, muștar dijon, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 66%. Rețete similare includ Crab Hash, Jumbo Forfetare Crab Hash Cu Ouă Fierte În Apă, și Hash De Pui De Busuioc.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 linguri de ulei la foc mic într-o tigaie antiaderentă de 12 inci (astfel încât cartofii să nu se lipească). În timp ce tigaia se încălzește, pregătiți ceapa și crabul conform indicațiilor de mai sus. Cu câteva minute înainte de gătit, creșteți căldura la mediu-mare. Când uleiul începe să trimită șuvițe de fum, adăugați ceapa și crabul; gătiți, amestecând des, până se rumenesc, 4 până la 6 minute. Între timp, tăiați cartofii și aruncați cu uleiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
CrabiCrabi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Transferați amestecul de crab într-un castron și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați cartofii în tigaia goală; gătiți, amestecând doar ocazional, astfel încât să formeze o crustă maro-aurie, aproximativ 10 minute. Pe măsură ce cartofii gătesc, amestecați ketchup, muștar, condimente Old Bay, busuioc proaspăt și 2 linguri de apă. (Rețeta poate fi pregătită până la acest punct cu până la 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Întindeți cartofii fierbinți pe o foaie mare de biscuiți cu buze; acoperiți când este rece. Întoarceți tigaia la mediu-înalt; adăugați cartofi și re-crocanți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Întoarceți amestecul de crab rezervat în tigaie; se amestecă amestecul de ketchup, apoi se condimentează cu sare și piper. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand hash-ul s-a rumenit frumos, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
CrabiCrabi
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Revista