Crab Hash Cu Old Bay & Busuioc
Crab Hash cu Old Bay & Vasile ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 313 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.97 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de condimente Old bay, muștar dijon, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 66%. Rețete similare includ Crab Hash, Jumbo Forfetare Crab Hash Cu Ouă Fierte În Apă, și Hash De Pui De Busuioc.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei la foc mic într-o tigaie antiaderentă de 12 inci (astfel încât cartofii să nu se lipească). În timp ce tigaia se încălzește, pregătiți ceapa și crabul conform indicațiilor de mai sus. Cu câteva minute înainte de gătit, creșteți căldura la mediu-mare. Când uleiul începe să trimită șuvițe de fum, adăugați ceapa și crabul; gătiți, amestecând des, până se rumenesc, 4 până la 6 minute. Între timp, tăiați cartofii și aruncați cu uleiul rămas.
Transferați amestecul de crab într-un castron și rezervați.
Adăugați cartofii în tigaia goală; gătiți, amestecând doar ocazional, astfel încât să formeze o crustă maro-aurie, aproximativ 10 minute. Pe măsură ce cartofii gătesc, amestecați ketchup, muștar, condimente Old Bay, busuioc proaspăt și 2 linguri de apă. (Rețeta poate fi pregătită până la acest punct cu până la 2 ore înainte.
Întindeți cartofii fierbinți pe o foaie mare de biscuiți cu buze; acoperiți când este rece. Întoarceți tigaia la mediu-înalt; adăugați cartofi și re-crocanți.)
Întoarceți amestecul de crab rezervat în tigaie; se amestecă amestecul de ketchup, apoi se condimentează cu sare și piper. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand hash-ul s-a rumenit frumos, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.