Crab Dungeness fiert cu fenicul
Crabul Dungeness fiert cu fenicul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 136 calorii, 15g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bulb de fenicul, unt de ghimbir, crabi vii dungeness și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată De Țelină, Fenicul Și Mere Cu Crab Dungeness, Fierbinte Dungeness Crab Dip, și Salată De Crab Dungeness.
Instrucțiuni
Se toacă suficient din cele mai fragede frunze de fenicul pentru a face 2 linguri și se toacă suficient din bulb pentru a face 1/4 cană; puneți ambele deoparte pentru sosul tartar de fenicul-lămâie.
Tăiați grosolan frunzele, tulpinile și bulbul rămase și puneți-le într-o oală mare (cel puțin 8 litri).
Adăugați felii de lămâie, 1/4 cană de sare și suficientă apă rece pentru a ajunge la 3 centimetri de partea superioară a oalei. Se aduce la fierbere la foc mare.
În timp ce apa se încălzește, așezați crabi pe o foaie de copt sau o tavă cu margini și puneți-i la congelator. (Acest lucru le întunecă simțurile pentru a le ușura manipularea. Crabul trebuie să fie bine răcit, dar nu înghețat; nu le lăsați la congelator mai mult de 30 de minute.) Când apa a ajuns la fierbere, apucați fiecare crab în siguranță în partea din spate a cochiliei sale și aruncați-l ușor, dar rapid, cu capul înainte în apa clocotită.
Acoperiți oala și readuceți apa la fierbere, reducând căldura la mediu, dacă este necesar, pentru a preveni fierberea apei. Gatiti crabi 18-20 de minute. Scurgeți cu grijă. Curățați crabii și serviți fierbinți sau răciți cu sos tartar de fenicul-lămâie, sos de cocktail Bloody Mary și unt de ghimbir.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Lapis luna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.