Crab cu coajă moale B. L. T. cu maioneză cu lămâie-piper

Crab cu coajă moale B. L. T. cu maioneză cu lămâie-piper
Crab cu coajă moale B. L. T. cu maioneză cu lămâie-piper ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 1520 calorii, 32g de proteine, și 84G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,84 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți ulei vegetal, sare de mare și piper, condimente de fierbere a crabului și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma avocado, puteți urma acest fel principal cu mousse de avocado cu ciocolată / mousse de avocado cu ciocolată neagră rapidă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sandwich de Crab cu coajă moale, condimentat cu Cajun, cu piper galben și Caper Aioli, Sandwich-Uri De Crab Cu Coajă Moale, și Crab Cu Coajă Moale Prăjită.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru a face maioneza: într-un robot de bucătărie, combinați gălbenușurile de ou, sarea, muștarul și sucul de lămâie; procesați împreună pentru a forma o bază stabilă. Cu motorul pornit, adăugați câteva picături de ulei, amestecul va începe să se îngroaie. Apoi, începeți să adăugați uleiul rămas într-un flux subțire și constant. Răsturnați părțile laterale ale procesorului și turnați maioneza într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se amestecă ardeiul negru și pătrunjelul, se acoperă și se dă la frigider; poate fi păstrat până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1
Turnați laptele de unt într-un bol superficial suficient de mare pentru a ține toți crabii. Condimentează Zara cu condimente de fierbere a crabului, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crab Se Fierbe CondimenteCrab Se Fierbe Condimente
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Așezați crabii în amestecul de zară și marinați, acoperiți, la frigider timp de 1 oră; înmuierea crabilor în zară îi ajută să se îngroape atunci când sunt gătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
3
Scoateți crabii din Baia de lapte și lăsați excesul să se scurgă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
4
Se toarnă 2 inci de ulei într-o tigaie grea sau oală mare și se încălzește la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Puneți făina într-un vas sau farfurie și condimentați cu o cantitate echitabilă de sare și piper. Dragați crabii din făina condimentată pentru a acoperi, scuturând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
6
Așezați crabii în uleiul fierbinte într-un singur strat fără aglomerare; poate fi necesar să le prăjiți în loturi. Fii atent, crabii au tendința de a pop și stropi. Gătiti crabii aproximativ 3 minute pe fiecare parte, întorcându-se o dată, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
7
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
1
Întindeți maioneza cu piper de lămâie pe ambele jumătăți ale pâinii prăjite, adăugați salata, Roșia, slănina și avocado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper De LămâiePiper De Lămâie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
2
Așezați un crab prăjit cu coajă moale deasupra și închideți sandvișul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista