Crab Ciuperci Umplute En Croute
Niciodată nu poți avea prea multe rețete Hor d ' oeuvre, asa ca da Crab ciuperci umplute En Croute un try. Această rețetă face 18 porții cu 144 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ciuperci de dimensiuni uniforme, sare și piper, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Ciuperci Umplute Cu Crab, Ciuperci Umplute Cu Crab, și Ciuperci Umplute Cu Crab.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Combinați brânza și crabul într-un castron mic. Împărțiți amestecul de crab între capacele de ciuperci cu capul în jos, umplând ciupercile. Așezați cu grijă 6 foi de aluat phyllo una peste alta, perindând fiecare altă foaie cu unt topit.
Tăiați phyllo pe lungime în centru și apoi tăiați fiecare jumătate în 3 bucăți pentru a face 6 dreptunghiuri.
Așezați o ciupercă, cu brânză în sus, în centrul fiecărui pătrat. Condimentează cu sare și piper. Ridicați părțile laterale ale produselor de patiserie peste ciuperci pentru a semăna cu mănunchiuri mici și pentru a forma un "gât", ciupind marginile împreună pentru a sigila. Repetați întreaga procedură de încă 2 ori.
Așezați pe o foaie de copt unsă și ungeți cu ou bătut.
Coaceți aproximativ 15 minute până când patiseria este crocantă și aurie.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustacee în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.