Coșuri De Cartofi
Coșurile de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă 21 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 212 calorii. Dacă aveți la îndemână cartofi de copt, amidon de porumb, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 52%. Rețete similare includ Pui în coșuri, Coșuri De Ouă Benedict, și Coșuri De Umplutură.
Instrucțiuni
Tăiați cartofii într-un robot de bucătărie. Înmuiați în apă pentru a acoperi 1 oră, drenând și adăugând apă proaspătă la fiecare 15 minute.
Aruncați cartoful cu amidon de porumb.
Se toarnă ulei la o adâncime de 3 inci într-un cuptor olandez; se încălzește la 37
Scufundați o friteuză cu cuib de pasăre în ulei; se scurge. Aranjați 2/3 cană amestec de cartofi în coșul inferior; apăsați coșul superior pe cartof pentru a forma un coș.
Se prăjește în ulei fierbinte 2 minute sau până devine auriu; scurgeți pe prosoape de hârtie. Repetați procedura de 7 ori cu amestecul de cartofi rămas.
Notă: două filtre cu plasă de sârmă pot fi înlocuite cu friteuza.