Coșmarul lui Elmo: varză de Bruxelles cu ceapă și slănină
Coșmarul lui Elmo: varza de Bruxelles cu ceapă și slănină este o fără gluten și primar rețetă cu 6 porții. O porție conține 174 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați slănină, piper, frunze de tarhon și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează cel mai bine ca o farfurie și se face în aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 56%. Rețete similare includ Varză De Bruxelles Mărunțită Cu Slănină Și Ceapă, Varză de Bruxelles mărunțită cu slănină și ceapă, și Sotati Varza De Bruxelles Cu Sunca Si Ceapa.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare adâncă, la foc mediu, adăugați slănina. Faceți grăsimea și gătiți până se rumenesc și se rumenesc. În acest moment, adăugați ceapa și gătiți până la translucid.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Umpleți o cratiță mică cu apă sărată și aduceți la fierbere la foc mediu.
Adăugați frunzele de germeni și blanch timp de aproximativ 3 minute.
Transferați frunzele într-un castron mare cu apă cu gheață.
Scurgere. Reîncălziți slănina și ceapa în tigaie până la sfârâit, apoi adăugați frunzele de varză albite și gătiți încă 2 minute.
Aruncați bine împreună și terminați cu untul și tarhonul proaspăt. Condimentează cu sare și piper, după gust și transferă într-un bol de servire.