Coșul de bezea este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 1. O porție conține 877 calorii, 34G de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $2.93 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 4 fani. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, vârf de țesătură de coș, colorant alimentar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 45 de minute. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Plăcintă cu bezea cu lămâie, povești de familie și tutorial cu bezea, Plăcintă cu bezea cu lămâie, povești de familie și tutorial cu bezea, și Eggy În Coș.
Instrucțiuni
1
Pentru coș: într-un castron, bateți albușurile, crema de tartru și sarea până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahăr, câte 1 lingură, bătând la înălțime până se formează vârfuri rigide. Bateți în extracte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Formați sau modelați 12-in. bucată de hârtie pergament peste exteriorul 6-in. castron. Inversați vasul pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Asigurați marginile hârtiei prin înfășurarea între castron și foaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Vinegretă De Verjuic
3
Se taie o gaură mică în colțul de patiserie sau pungă de plastic; introduceți Coș-țese sfat. Umpleți punga cu bezea.
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 Cm
4
Începeți prima linie verticală suprapunând marginea bazei bolului acoperit cu hârtie cu 1/2 in. și bezea țeavă în jos spre
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
5
foaie de copt. Lucrând din partea superioară a bolului inversat, acoperiți linia verticală cu 1-1/2-in. linii orizontale, lăsând 1/2 in. între fiecare (vezi fotografia de mai sus).
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Vinegretă De Verjuic
6
Țeavă o altă linie verticală la dreapta primei linii verticale, capetele suprapuse ale liniilor orizontale. Începând din dreapta primei linii verticale, conducta 1-1 / 2-in. linii orizontale peste a doua linie verticală pentru a umple spațiile deschise. Repetați procesul până când întregul castron este acoperit cu un design de țesătură de coș.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
7
Introduceți un model de bobină de bezea deasupra fundului vasului pentru a forma baza coșului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
8
Coaceti cosul la 225 de metri cubi timp de 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Opriți cuptorul și lăsați coșul în cuptor timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Scoateți din cuptor; scoateți vasul. Tăiați hârtia 1 in. sub marginea superioară sau
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
11
îndepărtați foarte atent hârtia.
12
Depozitați coșul într-un recipient etanș până la 3 zile.
13
Pentru ouă: folosind un ac, un tester de tort sau un pic de gheață, faceți o gaură mică în ambele capete ale fiecărui ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Vermut Stropitor
14
Introduceți acul în ou pentru a sparge gălbenușul. Suflați puternic printr-o gaură pentru a forța conținutul în cealaltă gaură; Aruncați conținutul. Culoare
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, Opțional
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
15
coaja de ou ușor sub jet de apă pentru a curăța interior. Uscați cu grijă cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
16
Lăsați să se usuce peste noapte.
17
Pentru fiecare culoare dorită, puneți apă clocotită într-un vas termorezistent. Se amestecă oțetul și colorantul alimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
18
Introduceți ușor o scobitoare în gaura de la un capăt al unui ou. Scufundați oul până când se atinge culoarea dorită. Pentru a se usca, lăsați oul atașat la un capăt al scobitorii și introduceți capătul opus într-un măr, astfel încât oul să fie ținut în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier