Coș De Bezea

Coș De Bezea
Coșul de bezea este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 1. O porție conține 877 calorii, 34G de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $2.93 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 4 fani. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, vârf de țesătură de coș, colorant alimentar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 45 de minute. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Plăcintă cu bezea cu lămâie, povești de familie și tutorial cu bezea, Plăcintă cu bezea cu lămâie, povești de familie și tutorial cu bezea, și Eggy În Coș.

Instrucțiuni

1
Pentru coș: într-un castron, bateți albușurile, crema de tartru și sarea până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahăr, câte 1 lingură, bătând la înălțime până se formează vârfuri rigide. Bateți în extracte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Formați sau modelați 12-in. bucată de hârtie pergament peste exteriorul 6-in. castron. Inversați vasul pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Asigurați marginile hârtiei prin înfășurarea între castron și foaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se taie o gaură mică în colțul de patiserie sau pungă de plastic; introduceți Coș-țese sfat. Umpleți punga cu bezea.
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
4
Începeți prima linie verticală suprapunând marginea bazei bolului acoperit cu hârtie cu 1/2 in. și bezea țeavă în jos spre
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
foaie de copt. Lucrând din partea superioară a bolului inversat, acoperiți linia verticală cu 1-1/2-in. linii orizontale, lăsând 1/2 in. între fiecare (vezi fotografia de mai sus).
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Țeavă o altă linie verticală la dreapta primei linii verticale, capetele suprapuse ale liniilor orizontale. Începând din dreapta primei linii verticale, conducta 1-1 / 2-in. linii orizontale peste a doua linie verticală pentru a umple spațiile deschise. Repetați procesul până când întregul castron este acoperit cu un design de țesătură de coș.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Introduceți un model de bobină de bezea deasupra fundului vasului pentru a forma baza coșului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Coaceti cosul la 225 de metri cubi timp de 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Opriți cuptorul și lăsați coșul în cuptor timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Scoateți din cuptor; scoateți vasul. Tăiați hârtia 1 in. sub marginea superioară sau
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
îndepărtați foarte atent hârtia.
12
Depozitați coșul într-un recipient etanș până la 3 zile.
13
Pentru ouă: folosind un ac, un tester de tort sau un pic de gheață, faceți o gaură mică în ambele capete ale fiecărui ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Vermut StropitorVermut Stropitor
14
Introduceți acul în ou pentru a sparge gălbenușul. Suflați puternic printr-o gaură pentru a forța conținutul în cealaltă gaură; Aruncați conținutul. Culoare
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
15
coaja de ou ușor sub jet de apă pentru a curăța interior. Uscați cu grijă cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
16
Lăsați să se usuce peste noapte.
17
Pentru fiecare culoare dorită, puneți apă clocotită într-un vas termorezistent. Se amestecă oțetul și colorantul alimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
18
Introduceți ușor o scobitoare în gaura de la un capăt al unui ou. Scufundați oul până când se atinge culoarea dorită. Pentru a se usca, lăsați oul atașat la un capăt al scobitorii și introduceți capătul opus într-un măr, astfel încât oul să fie ținut în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
19
Lăsați să se usuce peste noapte.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții1
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista