Cozi De Vițel De Boia

Cozi De Vițel De Boia
Paprika vitel Shanks ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 668 calorii, 49G de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $ 8.12 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Un amestec de ardei cubanelle, ulei vegetal, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Paprika Miel Shanks, Gambe De Vițel, și Gambe De Vițel Fierte.

Instrucțiuni

1
Puneți tigaia peste 2 arzătoare, apoi gătiți ceapa și ardeii în 1/4 cană de ulei cu frunze de dafin și 1 linguriță de sare la foc mediu, amestecând ocazional, până când ceapa se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
ArdeiArdei
CeapăCeapă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
2
Adăugați roșiile cu suc, despărțindu-le cu o lingură și gătiți, amestecând, până când lichidul s-a evaporat, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în SucRoșii în Suc
3
Presărați boia peste amestecul de roșii și amestecați doar pentru a combina, apoi amestecați imediat bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
TomateTomate
BulionBulion
4
Se ia de pe foc.
5
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Se usucă gambele și se condimentează peste tot cu 2 lingurițe de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
7
Încălziți 1/4 cană de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc mare până când strălucește, apoi adăugați 4 cozi și rumeniți, rotind o dată, aproximativ 8 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați cozi la amestecul de roșii în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
9
Se toarnă grăsimea din tigaie și se șterge.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Se încălzește restul de 1/4 cană de ulei și se rumenesc restul de 4 cozi în același mod, transferându-se în tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
11
Se toarnă grăsimea din tigaie, apoi se adaugă vin în tigaie și se fierbe, amestecând și răzuind orice bucăți maro, 15 până la 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Se toarnă în tigaie. Se aduce la fierbere, apoi se acoperă bine cu folie rezistentă și se fierbe la cuptor până se înmoaie foarte mult, 2 până la 2 1/2 ore (în funcție de dimensiune).
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
13
Transferați gambele cu o lingură cu fante pe un platou și păstrați-le calde, acoperite lejer cu folie. Îndepărtați orice grăsime din lichidul de fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
14
Bateți împreună smântâna și făina într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
15
Bateți aproximativ 1 cană de lichid fierbinte în amestec de smântână, apoi adăugați amestecul la lichidul rămas în tigaie și fierbeți (așezat pe 2 arzătoare) la foc mic, amestecând ocazional, până când sosul este îngroșat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
BatetiBateti
16
Întoarceți gambele în sos împreună cu orice sucuri de carne din platou și fierbeți până se încălzește, aproximativ 10 minute. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
SosSos
CarneCarne
1
Gambele de vițel (fără amestec de smântână) pot fi fierte cu 1 zi înainte și răcite în lichid de fiert (acoperit odată răcit). Pentru a reîncălzi, îndepărtați grăsimea solidificată de pe suprafață, apoi setați tigaia de prăjire cu gambe și lichid, acoperită cu folie, la foc mic. Se fierbe la foc mic, întorcându-se o dată, până când gambele sunt încălzite, aproximativ 15 minute, apoi se îndepărtează gambele și se continuă rețeta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coadă De VițelCoadă De Vițel
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista