Slănină Picantă Glazurată Cu Miere
Baconul picant glazurat cu miere este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Această rețetă servește 6. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 344 calorii, 10g de proteine, și 31g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper cayenne, slănină, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Pui Glazurat Cu Miere Picantă, Pui Glazurat Cu Miere Picantă, și Pulpe De Pui Picante Glazurate Cu Miere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Tapetați 2 foi de copt cu margini cu hârtie pergament. Aranjați feliile de slănină pe hârtie într-un singur strat. Într-o tigaie mică, combinați mierea, coriandrul și cayenne și gătiți la foc mare până se topesc, aproximativ 1 minut.
Ungeți mierea condimentată pe o parte a slăninii și coaceți timp de 10 minute.
Se presară ușor cu semințe de susan și se coace timp de 5 până la 10 minute mai mult, în funcție de grosimea și grăsimea slăninii, până la sfârâit și rumenit.
Transferați slănina pe prosoape de hârtie, glazurate în sus, pentru a se scurge și a se răci ușor.