Cozi de miel fierte cu vin cu Herbes de Provence

Cozi de miel fierte cu vin cu Herbes de Provence
Cozi de miel fierte cu vin cu Herbes de Provence este un fără lactate felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 473 calorii, 33g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.62 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână cozi de miel, vin, herbes de provence și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Cozi De Miel Fiert Cu Vin Roșu, Cozi De Miel Fierte Cu Vin Roșu, și Cozi De Miel Fiert Cu Vin Roșu.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei în oală largă grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se adauga prazul si usturoiul; saut pana se inmoaie prazul, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
PrazPraz
3
Transferați amestecul de praz într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrazPraz
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Presărați cozi de miel cu sare și piper; praf cu făină pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Shanks De MielShanks De Miel
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Încălziți restul de 4 linguri de ulei în aceeași oală la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați mielul și gătiți până se rumenesc, întorcându-se ocazional, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
7
Adăugați amestec de praz, vin, roșii cu piure, ciuperci, herbes de Provence și morcovi. Se amestecă pentru a acoperi mielul cu amestec de legume. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când mielul este foarte fraged, întorcându-se de două ori, aproximativ 1 oră și 30 de minute. Descoperiți și continuați să fierbeți până când sosul se reduce ușor, cu aproximativ 10 minute mai mult. Scoateți grăsimea din sucurile de tigaie. Condimentează mielul după gust cu sare și piper. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește ușor. Se răcește descoperit până la rece, apoi se acoperă și se păstrează la frigider. Reîncălziți, acoperiți, la foc mic înainte de servire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Sare și PiperSare și Piper
CiuperciCiuperci
LegumeLegume
TomateTomate
MorcovMorcov
SosSos
MielMiel
PrazPraz
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Se presară pătrunjel și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
1
Nu toate supermarketurile au cozi de miel la îndemână, așa că sunați înainte în cazul în care trebuie să le comandați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De MielShanks De Miel
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate64
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista