Cozi de miel fierte cu vin cu Herbes de Provence
Cozi de miel fierte cu vin cu Herbes de Provence este un fără lactate felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 473 calorii, 33g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.62 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână cozi de miel, vin, herbes de provence și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Cozi De Miel Fiert Cu Vin Roșu, Cozi De Miel Fierte Cu Vin Roșu, și Cozi De Miel Fiert Cu Vin Roșu.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei în oală largă grea la foc mediu.
Se adauga prazul si usturoiul; saut pana se inmoaie prazul, aproximativ 5 minute.
Transferați amestecul de praz într-un castron mic.
Presărați cozi de miel cu sare și piper; praf cu făină pentru a acoperi.
Încălziți restul de 4 linguri de ulei în aceeași oală la foc mediu-mare.
Adăugați mielul și gătiți până se rumenesc, întorcându-se ocazional, aproximativ 12 minute.
Adăugați amestec de praz, vin, roșii cu piure, ciuperci, herbes de Provence și morcovi. Se amestecă pentru a acoperi mielul cu amestec de legume. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când mielul este foarte fraged, întorcându-se de două ori, aproximativ 1 oră și 30 de minute. Descoperiți și continuați să fierbeți până când sosul se reduce ușor, cu aproximativ 10 minute mai mult. Scoateți grăsimea din sucurile de tigaie. Condimentează mielul după gust cu sare și piper. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește ușor. Se răcește descoperit până la rece, apoi se acoperă și se păstrează la frigider. Reîncălziți, acoperiți, la foc mic înainte de servire.)
Se presară pătrunjel și se servește.
Nu toate supermarketurile au cozi de miel la îndemână, așa că sunați înainte în cazul în care trebuie să le comandați.