Gambe de miel fiert cu portocale și măsline este un fără lactate felul principal. O porție conține 254 calorii, 33g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați pasta de roșii, măsline kalamatan, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma coaja portocalie, puteți urma acest fel principal cu Parfum De Afine-Portocale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cozi De Miel Fiert Portocaliu, Cozi de miel fierte în sos de portocale, și Cozi de miel fierte în sos portocaliu-Merlot(Paște).
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
3
Presărați mielul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Miel
4
Așezați făina într-un vas puțin adânc. Dragă mielul în făină, întorcându-se la acoperire; scuturați excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu Grosier
Miel
5
Adăugați 2 cozi în tigaie; gatiti 2 1/2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Scoateți din tigaie. Repetați procedura de două ori cu cozile de miel rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați usturoiul în tigaie; saut timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați suc de portocale, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite. Se amestecă vinul; se aduce la fierbere. Gatiti 3 minute. Se amestecă bulionul de vită, cimbru și pasta de roșii; reveniți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Pasta De Tomate
Bulion De Vită
Cimbru
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Se ia de pe foc.
10
Adăugați mielul în tigaie; acoperiți și coaceți la 350 timp de 2 ore. Se amestecă coaja și măslinele; coaceți încă 30 de minute sau până când mielul este foarte fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline
Miel
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
11
Așezați mielul pe un platou; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
12
Așezați o pungă mare de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă cu 4 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
13
Se toarnă lichidul de gătit în pungă; lăsați să stea 10 minute (grăsimea se va ridica la vârf). Sigilați punga; tăiați cu atenție 1 colț inferior al sacului.
14
Scurgeți lichidul de gătit și măslinele în tigaie, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea. Aduceți lichidul de gătit la fierbere la foc mediu-mare; gatiti pana se reduce la 2 cani (aproximativ 20 de minute).