Cozi de miel fierte cu Gremolata de pătrunjel-mentă

Cozi de miel fierte cu Gremolata de pătrunjel-mentă
Cozi de miel fierte cu Gremolata de pătrunjel-mentă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 360 calorii, 32g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $4.5 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână usturoi, morcov, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Cozi de miel fierte cu gremolata de mandarină, Cozi de miel fierte cu Gremolatan și mămăligă La Cuptor, și Tocană picantă de miel cu curmale, mentă și pătrunjel Gremolata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti mielul, combinați primele 4 ingrediente;puneți deoparte 1 linguriță amestec de plante. Frecați mielul uniform cu amestecul de plante rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
2
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Adăugați mielul în tigaie; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți mielul din tigaie; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați ceapa, morcovul și usturoiul în tigaie; gatiti 5 minute sau pana se rumenesc usor si se inmoaie, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați vin și rezervat 1 linguriță amestec de plante; se aduce la fierbere. Gatiti pana cand amestecul se reduce la 2 cani (aproximativ 6 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
7
Adăugați bulionuri; aduceți la fierbere. Gatiti pana cand amestecul se reduce la 1 3/4 cani (aproximativ 5 minute). Întoarceți mielul în tigaie; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 2 1/2 ore sau până când mielul este fraged, întorcând ocazional gambele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Pentru a prepara gremolata, combinați pătrunjelul și ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
9
Scoateți mielul și legumele din tigaie cu o lingură pliată; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
10
Așezați o pungă mare de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă sau a unui bol de 8 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
BolBol
11
Se toarnă amestecul de bulion în pungă; lăsați să stea 10 minute (grăsimea se va ridica la vârf). Sigilați punga și decupați cu atenție 1 colț inferior al sacului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
12
Scurgeți picăturile în tigaie, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea. Aduceți amestecul de bulion la fierbere; gatiti pana se reduce la 2 cani si se ingroasa (aproximativ 12 minute). Puneți sosul peste miel și legume; se acoperă cu gremolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
BulionBulion
SosSos
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista