Cozi de miel fierte cu gremolata de mandarină
Gambe de miel fiert cu gremolata mandarină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $5.2 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 435 calorii. Mergeți la magazin și ridicați bețișoare de scorțișoară, usturoi, vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare sunt Cozi de miel fierte cu Gremolata de pătrunjel-mentă, Cozi de miel fierte cu Gremolatan și mămăligă La Cuptor, și Cozi de miel fierte cu legume de primăvară și Gremolata de primăvară.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Condimentați Generos cojile de miel cu sare și piper.
Încălziți uleiul de măsline într-o caserolă mare din fontă emailată. Lucrând în loturi, rumeniți bine gambele de miel la foc moderat, rotind des, aproximativ 3 minute pe fiecare parte; transferați gambele într-un castron mare.
Se toarnă orice grăsime din caserolă.
Adăugați morcovii și ceapa și gătiți, la foc moderat, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Adăugați vinul și fierbeți timp de 5 minute, folosind o spatulă de lemn pentru a răzui bucățile rumenite de pe fundul caserolei.
Întoarceți mielul în caserolă.
Adăugați roșiile, bulionul de pui, 20 de căței de usturoi întregi, frunzele de dafin și bețișoarele de scorțișoară. Legați crenguțele de pătrunjel cu sfoară și adăugați-le în caserolă. Aduceți la fierbere și degresați, apoi acoperiți și gătiți în cuptorul preîncălzit timp de 1 1/2 până la 2 ore sau până când mielul este foarte fraged.
Scoateți caserola din cuptor.
Transferați cozile de miel într-un castron mare și acoperiți cu folie. Alegeți și aruncați bețișoarele de scorțișoară, frunzele de dafin și pătrunjelul.
Lăsați lichidul de gătit să stea 5 minute, apoi îndepărtați grăsimea. Lucrând în loturi, curățați lichidul de gătit și legumele într-un blender. Se strecoară sosul înapoi în caserolă printr-o sită grosieră. Se fierbe sosul până se reduce la jumătate, amestecând frecvent, aproximativ 30 de minute. Condimentați cu sare și piper și readuceți cojile de miel în sos.
Aduceți gambele la foc mic. Într-un castron mic, combinați usturoiul tocat cu pătrunjelul tocat și coaja de mandarină. Puneți o coadă de miel pe fiecare farfurie. Puneți sosul peste carne, presărați cu gremolata și serviți.