Cozi de miel fierte cu gremolata de mandarină

Cozi de miel fierte cu gremolata de mandarină
Gambe de miel fiert cu gremolata mandarină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $5.2 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 435 calorii. Mergeți la magazin și ridicați bețișoare de scorțișoară, usturoi, vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare sunt Cozi de miel fierte cu Gremolata de pătrunjel-mentă, Cozi de miel fierte cu Gremolatan și mămăligă La Cuptor, și Cozi de miel fierte cu legume de primăvară și Gremolata de primăvară.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Condimentați Generos cojile de miel cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Shanks De MielShanks De Miel
3
Încălziți uleiul de măsline într-o caserolă mare din fontă emailată. Lucrând în loturi, rumeniți bine gambele de miel la foc moderat, rotind des, aproximativ 3 minute pe fiecare parte; transferați gambele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De MielShanks De Miel
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Se toarnă orice grăsime din caserolă.
5
Adăugați morcovii și ceapa și gătiți, la foc moderat, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Adăugați vinul și fierbeți timp de 5 minute, folosind o spatulă de lemn pentru a răzui bucățile rumenite de pe fundul caserolei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Întoarceți mielul în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
8
Adăugați roșiile, bulionul de pui, 20 de căței de usturoi întregi, frunzele de dafin și bețișoarele de scorțișoară. Legați crenguțele de pătrunjel cu sfoară și adăugați-le în caserolă. Aduceți la fierbere și degresați, apoi acoperiți și gătiți în cuptorul preîncălzit timp de 1 1/2 până la 2 ore sau până când mielul este foarte fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Scoateți caserola din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Transferați cozile de miel într-un castron mare și acoperiți cu folie. Alegeți și aruncați bețișoarele de scorțișoară, frunzele de dafin și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Shanks De MielShanks De Miel
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
11
Lăsați lichidul de gătit să stea 5 minute, apoi îndepărtați grăsimea. Lucrând în loturi, curățați lichidul de gătit și legumele într-un blender. Se strecoară sosul înapoi în caserolă printr-o sită grosieră. Se fierbe sosul până se reduce la jumătate, amestecând frecvent, aproximativ 30 de minute. Condimentați cu sare și piper și readuceți cojile de miel în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Shanks De MielShanks De Miel
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
12
Aduceți gambele la foc mic. Într-un castron mic, combinați usturoiul tocat cu pătrunjelul tocat și coaja de mandarină. Puneți o coadă de miel pe fiecare farfurie. Puneți sosul peste carne, presărați cu gremolata și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
MandarinăMandarină
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate57
Revista