Cozi de miel cu Caponata de anghinare

Cozi de miel cu Caponata de anghinare
Gambele de miel cu Caponata de anghinare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 4.21 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 424 calorii. Un amestec de pătrunjel, ceapă, conserve de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este grozav. Încercați Dip De Anghinare (Caponata), Caponata de anghinare și fenicul, și Caponata de anghinare și fenicul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți gambele, uscați - le și aranjați-le ușor într-o tigaie de 10 pe 15 inci; se presară peste tot cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Coaceți gambele într-un cuptor de 450 până se rumenesc bine, 20 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Între timp, într-un aragaz electric lent de 4 1/2 litru sau mai mare, combinați ceapa, ardeiul gras, țelina, inimile de anghinare, măslinele, caperele și busuiocul. Set gambe pe legume în aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco TricoloreChips-uri Taco Tricolore
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați roșiile cu suc, oțet și orice suc de miel din tigaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în SucRoșii în Suc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Acoperiți și gătiți până când mielul este foarte fraged când este străpuns cu o furculiță, 6 până la 6 1/2 ore la minim, 4 până la 4 1/2 ore la maxim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
6
Cu o lingură cu fante, transferați fiecare coadă într-un castron larg și puțin adânc și păstrați-l cald. Degresați și aruncați grăsimea din lichidul de gătit. Întoarceți aragazul la mare. Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb cu 1 1/2 linguri de apă; se toarnă în aragaz și se amestecă des până când sosul clocotește, aproximativ 10 minute. Puneți sosul și legumele peste miel și presărați porții cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista