Cozi de miel cu Caponata de anghinare
Gambele de miel cu Caponata de anghinare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 4.21 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 424 calorii. Un amestec de pătrunjel, ceapă, conserve de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este grozav. Încercați Dip De Anghinare (Caponata), Caponata de anghinare și fenicul, și Caponata de anghinare și fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți gambele, uscați - le și aranjați-le ușor într-o tigaie de 10 pe 15 inci; se presară peste tot cu piper.
Coaceți gambele într-un cuptor de 450 până se rumenesc bine, 20 până la 30 de minute.
Între timp, într-un aragaz electric lent de 4 1/2 litru sau mai mare, combinați ceapa, ardeiul gras, țelina, inimile de anghinare, măslinele, caperele și busuiocul. Set gambe pe legume în aragaz.
Adăugați roșiile cu suc, oțet și orice suc de miel din tigaia de copt.
Acoperiți și gătiți până când mielul este foarte fraged când este străpuns cu o furculiță, 6 până la 6 1/2 ore la minim, 4 până la 4 1/2 ore la maxim.
Cu o lingură cu fante, transferați fiecare coadă într-un castron larg și puțin adânc și păstrați-l cald. Degresați și aruncați grăsimea din lichidul de gătit. Întoarceți aragazul la mare. Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb cu 1 1/2 linguri de apă; se toarnă în aragaz și se amestecă des până când sosul clocotește, aproximativ 10 minute. Puneți sosul și legumele peste miel și presărați porții cu pătrunjel.