Cowboy Stew I

Cowboy Stew I
Cowboy Stew s-ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 709 calorii, 41G de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,51 USD pe porție. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 31 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, porumb, ardei iute și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 90%. Încercați Ranch Stew Aka Cowboy Stew, Tocană De Vită Cowboy, și Tocană De Cowboy Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Zdrobiți carnea de vită măcinată într-o tigaie mare sau cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați ceapa; gătiți și amestecați până când carnea de vită nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Scurgeți grăsimea. Reduceți focul la mediu-mic și amestecați porumbul, chili cu fasole, fasole coaptă, sos de roșii și ardei iute verzi. Acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chili Cu FasoleChili Cu Fasole
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Fasole La CuptorFasole La Cuptor
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Revista