Cowboy Carne De Vită Dip
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da Cowboy carne de vită Dip un try. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 184 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 58 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați salsa, ceapă, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tocană De Vită Cowboy, Cowboy condimente freca {pentru carne de vită}, și Cowboy Carne De Vită Și Fasole Chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită, 3 linguri de ceapă, 2 linguri de ardei roșu și 1 lingură de piper verde la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți. Se amestecă supa, salsa, 3 linguri de măsline coapte, 3 linguri de măsline umplute cu pimiento, ardei iute, jalapeno, oregano și piper. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 5 minute.
Transferați într-un vas de servire. Se acoperă cu brânza, smântâna și pătrunjelul; se presară cu ceapa rămasă, ardeii și măslinele.
Se servește cu chipsuri de tortilla.