Covrigi Moi
Covrigii moi ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă vegană servește 20 și costă 5 cenți pe porție. O porție conține 50 de calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Un amestec de sare, bicarbonat de sodiu, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Covrigi Moi, Covrigi Moi, și Covrigi Moi.
Instrucțiuni
Se amestecă 1 cană de apă caldă (105F până la 43°), drojdia, zahărul și sarea într-un mixer electric prevăzut cu un cârlig de aluat. Se lasă deoparte până când drojdia s-a dizolvat și se amestecă bule, aproximativ 5 minute. Amestecați ambele făină, setați viteza mixerului la mediu și frământați cu cârligul de aluat până când aluatul este neted și elastic, aproximativ 10 minute. (Sau, amestecați cu o lingură de lemn și frământați manual.)
Transferați aluatul într-un bol cu ulei, acoperiți cu un prosop de bucătărie curat și lăsați-l deoparte într-un loc cald, fără curenți, până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 218°.ulei 2 foi mari de copt. Se amestecă bicarbonatul de sodiu și 2 căni de apă caldă într-un castron până se dizolvă.
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată; tăiați în 20 de bile de dimensiuni egale. Lucrând cu 1 la un moment dat, rotiți și întindeți fiecare bilă pentru a forma frânghii subțiri, lungi de 12 până la 15 inci. Răsuciți fiecare într-o formă de covrig.
Folosiți o lingură cu fante pentru a înmuia fiecare covrig în soluție de bicarbonat de sodiu; așezați pe o foaie de copt. Remodelați după cum este necesar.
Se presară cu sare grosieră.
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Scoateți foile într-o grătar pentru a se răci timp de 10 minute; transferați covrigii în raft pentru a se răci în continuare.