Covrigi Cu Bile Moi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați covrigii cu bile moi. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 13 cenți pe porție. O porție conține 160 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, bicarbonat de sodiu, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 2 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 19%. Rețete similare includ Covrigi Moi, Covrigi Moi, și Covrigi Moi.
Instrucțiuni
Într-un bol mare de amestecare, combinați apa caldă și drojdia. Când drojdia se dizolvă, adăugați jumătate din făină, untul, sarea și zahărul și amestecați aproximativ 3 minute. Se amestecă făina rămasă. Întoarceți aluatul pe o suprafață înmuiată și frământați până când aluatul nu mai este lipicios.
Lăsați aluatul să crească într-un bol uns, acoperit, până când își dublează dimensiunea, aproximativ 45 până la 50 de minute. Puneți aluatul și împărțiți-l în 12 bucăți.
Rotiți fiecare bucată de aluat în frânghii lungi de 18 inci. Pe o foaie de prăjituri unsă, modelați fiecare frânghie într-o formă de covrig.
Se lasă să se ridice din nou până aproape s-a dublat, aproximativ 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Într-un cuptor olandez mare, non-aluminiu, la foc mare, aduceți la fierbere 4 căni de apă și bicarbonat de sodiu. Folosind o lingură mare, coborâți ușor covrigii în apă câteva la un moment dat și fierbeți aproximativ 1 minut sau până când plutesc. Întoarceți covrigii pe foaia de prăjituri și ungeți cu unt topit, apoi presărați cu sare kosher.
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 12 minute.
Se servește fierbinte cu muștar.