Cotletul de porc al mamei
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Cotletul de porc al mamei ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 531 calorii, 51G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.98 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Un amestec de porumb, cotlet de porc, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlete De Porc Corny, Bate și cotlet: Knockwurst cu varză acră condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă, și Orez spaniol al mamei.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu și amestecați usturoiul. Se condimentează cotletele cu sare și piper negru. Pan se prăjește până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Așezați cotletele în vasul de copt pregătit și împrăștiați ceapa peste cotlet.
Se toarnă apă în tigaie și se aduce la fierbere la foc mediu. Răzuiți și dizolvați toate sucurile și bucățile de aromă rumenite din tigaie în apă.
Se toarnă amestecul peste Cotletele de porc.
Întindeți porumbul crem uniform peste Cotletele de porc.
Coaceți Cotletele de porc în cuptorul preîncălzit până când carnea de porc este fragedă și nu mai este roz la mijloc, aproximativ 45 de minute. Un termometru de carne citit instantaneu introdus în centrul unui cotlet ar trebui să citească 145 grade F (63 grade C).
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general.
![2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în total, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energică.]()
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în total, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energică.
2015 brought the earliest vintage of the decade so far. After the large 2013 and 2014 vintages and the continued drought, the vines put forth a fraction of the fruit than the previous two years. They were down approximately 30% overall but the result was exceptional quality and deep, powerful wines with great acidity. Citrus, anise, saline, and energetic.