Cotletele de porc perfecte ale mamei

Cotletele de porc perfecte ale mamei
Cotletele de porc perfecte ale mamei necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 2,64 USD pe porție. O porție conține 368 calorii, 37g de proteine, și 18g de grăsime. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2413 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Mergeți la magazin și ridicați Cotletele de porc, sare, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Încercați Cele mai bune cotlet de porc ale mamei, Cel mai bun cotlet de ananas /porc al mamei, și Cotlet de porc cu supă de roșii cu oală a mamei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați chimenul, boabele de piper și coriandrul într-o tigaie medie grea. Se amestecă la foc mediu până se parfumează și se prăjește, aproximativ 8 minute. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se macină fin condimentele prăjite în blender, râșniță de condimente sau cu un mortar și pistil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Transferați într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se amestecă zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Pregătiți tigaia și carnea de porc: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mediu sau mare (suficient de fierbinte pentru a arde carnea).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Dacă utilizați cotlete cu OS, marcați grăsimea care înconjoară cotletele cu câteva tăieturi verticale pentru a preveni flambarea cotletelor în timp ce gătesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
8
Presărați un vârf de condimente uscate (aproximativ 1/8 linguriță sau puțin mai mult) pe fiecare dintre Cotletele de porc. Folosind degetele, frecați condimentele în carne. Întoarceți Cotletele de porc și repetați pe cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
9
Adăugați cotletele în tigaie: odată ce tigaia este fierbinte, adăugați o linguriță de ulei sau grăsime în tigaie și acoperiți fundul tigaiei. Chiar înainte de a pune Cotletele de porc în tigaie, presărați fiecare parte cu puțină sare sau puteți săra cotletele în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Așezați Cotletele de porc cu cele mai groase și mai bune părți spre centrul tigaiei, unde primesc cea mai mare căldură. Asigurați-vă că cotletele nu se aglomerează prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Poate fi necesar să le gătiți în loturi. Ar trebui să existe spațiu între cotletele din tigaie, altfel carnea se va aburi și nu se va arde corect.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Căutați cotletele pe ambele părți: căutați Cotletele de porc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Urmăriți cu atenție, de îndată ce cotletele sunt rumenite, răsturnați-le. De îndată ce răsturnați Cotletele de porc, dacă utilizați o tigaie din fontă, puteți opri focul. Fonta ține căldura foarte bine și va fi suficientă căldură în tigaie pentru a termina de gătit carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Acoperiți tigaia dacă lucrați cu cotlete groase pentru a termina gătitul: dacă aveți cotlete mult mai groase de 3/4 inci (multe sunt vândute care au o grosime de 1 1/2 inci), puteți pune un capac pe tigaie și lăsați Cotletele de porc să termine gătitul timp de aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
14
Dacă utilizați o tigaie din fontă și ați oprit focul, ar trebui să existe suficientă căldură dacă acoperiți tigaia pentru a termina gătirea unei cotlete mai groase. Dacă nu, dați focul la minim și acoperiți.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
15
Cel mai simplu mod de a spune când se termină Cotletele de porc este să le apăsați cu vârful degetului. Dacă sunt ferme la atingere, sunt gata. (A se vedea testul tactil.) Dacă așteptați până când vedeți sucul care curge din vârful unui cotlet, cu siguranță este gata. De asemenea, puteți verifica temperatura internă a cărnii de porc cu un termometru digital; când carnea de porc înregistrează 145 km f în mijloc, este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Revista