Cotletele de porc perfecte ale mamei
Cotletele de porc perfecte ale mamei necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 2,64 USD pe porție. O porție conține 368 calorii, 37g de proteine, și 18g de grăsime. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2413 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Mergeți la magazin și ridicați Cotletele de porc, sare, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Încercați Cele mai bune cotlet de porc ale mamei, Cel mai bun cotlet de ananas /porc al mamei, și Cotlet de porc cu supă de roșii cu oală a mamei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați chimenul, boabele de piper și coriandrul într-o tigaie medie grea. Se amestecă la foc mediu până se parfumează și se prăjește, aproximativ 8 minute. Se răcește ușor.
Se macină fin condimentele prăjite în blender, râșniță de condimente sau cu un mortar și pistil.
Transferați într-un castron mic.
Se amestecă zahărul și sarea.
Pregătiți tigaia și carnea de porc:
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mediu sau mare (suficient de fierbinte pentru a arde carnea).
Dacă utilizați cotlete cu OS, marcați grăsimea care înconjoară cotletele cu câteva tăieturi verticale pentru a preveni flambarea cotletelor în timp ce gătesc.
Presărați un vârf de condimente uscate (aproximativ 1/8 linguriță sau puțin mai mult) pe fiecare dintre Cotletele de porc. Folosind degetele, frecați condimentele în carne. Întoarceți Cotletele de porc și repetați pe cealaltă parte.
Adăugați cotletele în tigaie: odată ce tigaia este fierbinte, adăugați o linguriță de ulei sau grăsime în tigaie și acoperiți fundul tigaiei. Chiar înainte de a pune Cotletele de porc în tigaie, presărați fiecare parte cu puțină sare sau puteți săra cotletele în tigaie.
Așezați Cotletele de porc cu cele mai groase și mai bune părți spre centrul tigaiei, unde primesc cea mai mare căldură. Asigurați-vă că cotletele nu se aglomerează prea mult.
Poate fi necesar să le gătiți în loturi. Ar trebui să existe spațiu între cotletele din tigaie, altfel carnea se va aburi și nu se va arde corect.
Căutați cotletele pe ambele părți: căutați Cotletele de porc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Urmăriți cu atenție, de îndată ce cotletele sunt rumenite, răsturnați-le. De îndată ce răsturnați Cotletele de porc, dacă utilizați o tigaie din fontă, puteți opri focul. Fonta ține căldura foarte bine și va fi suficientă căldură în tigaie pentru a termina de gătit carnea.
Acoperiți tigaia dacă lucrați cu cotlete groase pentru a termina gătitul: dacă aveți cotlete mult mai groase de 3/4 inci (multe sunt vândute care au o grosime de 1 1/2 inci), puteți pune un capac pe tigaie și lăsați Cotletele de porc să termine gătitul timp de aproximativ 5 minute.
Dacă utilizați o tigaie din fontă și ați oprit focul, ar trebui să existe suficientă căldură dacă acoperiți tigaia pentru a termina gătirea unei cotlete mai groase. Dacă nu, dați focul la minim și acoperiți.
Cel mai simplu mod de a spune când se termină Cotletele de porc este să le apăsați cu vârful degetului. Dacă sunt ferme la atingere, sunt gata. (A se vedea testul tactil.) Dacă așteptați până când vedeți sucul care curge din vârful unui cotlet, cu siguranță este gata. De asemenea, puteți verifica temperatura internă a cărnii de porc cu un termometru digital; când carnea de porc înregistrează 145 km f în mijloc, este gata.