Cotletele de porc cu melasă și cafea ale lui Alton Brown

Cotletele de porc cu melasă și cafea ale lui Alton Brown
Cotletele de porc cu melasă și cafea de la Alton Brown ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 348 calorii, 27G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 354 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de ghimbir măcinat, melasă, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 28 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, care este mare. Încercați Cotletele de porc cu melasă și cafea ale lui Alton Brown, Cotlet De Porc Marinat Cu Melasă De Cafea, și Cotlet de porc cu cafea și melasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați cafeaua, melasa, oțetul, muștarul, usturoiul, 1 linguriță sare, 1/2 linguriță piper, ghimbirul, cimbru și Cotletele de porc într-o pungă cu fermoar de 1 galon; sigilați și agitați pentru a combina. Marinati la frigider cel putin 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
3/4 Lingurita Melasa3/4 Lingurita Melasa
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
2
Preîncălziți un grătar la mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Scoateți carnea de porc din pungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
4
Se toarnă marinada într-o cratiță; se fierbe ușor la foc mediu-mare, amestecând, până se reduce la 1/2 cană, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Scoateți tulpinile de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
6
Grătiți Cotletele de porc timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până când ating o temperatură internă de 14
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Se lasă să se odihnească 5 minute; se servește cu glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
8
Fotografie de Kate Mathis
9
Combinați cafeaua, melasa, oțetul, muștarul, usturoiul, 1 linguriță sare, 1/2 linguriță piper, ghimbirul, cimbru și Cotletele de porc într-o pungă cu fermoar de 1 galon; sigilați și agitați pentru a combina. Marinati la frigider cel putin 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
3/4 Lingurita Melasa3/4 Lingurita Melasa
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
10
Preîncălziți un grătar la mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
11
Scoateți carnea de porc din pungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
12
Se toarnă marinada într-o cratiță; se fierbe ușor la foc mediu-mare, amestecând, până se reduce la 1/2 cană, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
13
Scoateți tulpinile de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
14
Grătiți Cotletele de porc timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până când ating o temperatură internă de 14
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
15
Se lasă să se odihnească 5 minute; se servește cu glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
16
Fotografie de Kate Mathis

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 28 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista