Cotlete spaniole de pui și orez de măsline cu anghinare și ardei Piquillo
Cotletele spaniole de pui și orezul de măsline cu anghinare și ardei Piquillo este o rețetă Europeană care servește 4. O porție conține 1346 calorii, 66g de proteine, și 68G de grăsime. Pentru $5.24 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 34 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână piept de pui, ardei piquillo, pesmet și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Tocanita spaniola de vita cu ardei Pimentari si ardei Piquillo, Mini Pâini De Carne Spaniole Picante Și Orez Cu Ardei Piquillo, și Salată de pui cu ardei Piquillo, migdale și verdeață picantă.
Instrucțiuni
1
Aduceți stocul la fiert, amestecați orezul și 1 lingură de ulei de măsline extravirgin. Acoperiți și reduceți căldura la minim. Gatiti 18 minute. Atenție: după 12 până la 13 minute veți adăuga alte ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Mazăre Goya®
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Încălziți aproximativ 4 linguri de ulei de măsline extravirgin la foc mic într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Din partea rotundă, mai groasă a sânului, tăiată în și peste, dar nu prin carnea de sân și flutură pieptul deschis. Condimentează puiul cu sare și piper pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Apă Pentru A Permite
5
Se toarnă făină, boia afumată și sare și piper pe un vas; bateți ouăle într-un al doilea vas cu un strop de apă. Măcinați nucile, firimiturile de pâine și pătrunjelul în robotul de bucătărie pentru a le combina. Nucile ar trebui să aibă aceeași consistență ca și firimiturile de pâine. Porniți procesorul în impulsuri, apoi porniți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Se toarnă amestecul de nuci pe farfurie. Înveliți puiul în făină, ou apoi nuci. Spală-te pe mâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
7
Ridicați căldura sub tigaie la mediu-mediu ridicat. Când uleiul se ondulează, se adaugă puiul și se rumenesc pe ambele părți și se termină la cuptor până se rumenesc profund și se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Cu 5 minute înainte ca orezul să fie gata, adăugați anghinarea, ardeii și măslinele și amestecați pentru a combina. Gatiti inca 5 minute, stingeti focul, pufati cu o furculita si amestecati frunzele de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Aluat De Pâine De Porumb
Mazăre Goya®
9
Scoateți puiul într-un platou și adăugați sherry în tigaie, apoi amestecați untul. Puneți sosul de tigaie peste pui și serviți cu orez alături.
Spaniola funcționează foarte bine cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Parador Tempranillo cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.