Cotletul piccata de vițel cu parmezan și pătrunjel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.51 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 647 calorii, 39G de proteine, și 36g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, sare kosher, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 53%. Rețete similare includ Piccata de vițel cu lămâie, capere și sos de pătrunjel-unt, Cotlet De Vițel De Lămâie-Pătrunjel La Grătar, și Vitel Piccata.
Instrucțiuni
1
Începeți prin a scoate Cotletele de vițel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Vițel
2
Așezați cotletele între două bucăți de folie de plastic și lăsați ușor din os până când fiecare are o grosime uniformă de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Într-un vas superficial, combinați făina, sarea, usturoiul granulat și piperul. Dragați Cotletele de vițel în făina condimentată și agitați pentru a îndepărta excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cușer
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Cotlete De Vițel
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Lucrând cu o tigaie mare (12 inci) din fontă, încălziți 2 linguri de unt și ulei la foc mediu-mare. Gatiti Cotletele de vitel pana se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Vițel
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Se transferă pe o farfurie și se lasă deoparte.
6
Reduceți focul la minim și degelați tigaia cu vinul alb. Răzuiește orice bucăți maronii și fierbe vinul până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Adăugați bulionul de pui și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
8
Transferați amestecul într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Adăugați caperele și usturoiul în tigaie și sotati până se rumenesc ușor, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
10
Adăugați sosul redus înapoi în tigaie și readuceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
11
Chiar înainte de servire, adăugați sucul de lămâie și o notă de oțet de vin roșu și opriți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
12
Bateti restul de 2 linguri de unt si patrunjelul. Gustați și condimentați după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
13
Serviți cotletele pe o farfurie mare acoperită cu sos și garnisită cu parmezan.