Cotlete piccata de vițel cu parmezan și pătrunjel
Cotletul piccata de vițel cu parmezan și pătrunjel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.51 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 647 calorii, 39G de proteine, și 36g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, sare kosher, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 53%. Rețete similare includ Piccata de vițel cu lămâie, capere și sos de pătrunjel-unt, Cotlet De Vițel De Lămâie-Pătrunjel La Grătar, și Vitel Piccata.
Instrucțiuni
Începeți prin a scoate Cotletele de vițel.
Așezați cotletele între două bucăți de folie de plastic și lăsați ușor din os până când fiecare are o grosime uniformă de 1/4 inch.
Într-un vas superficial, combinați făina, sarea, usturoiul granulat și piperul. Dragați Cotletele de vițel în făina condimentată și agitați pentru a îndepărta excesul de făină.
Lucrând cu o tigaie mare (12 inci) din fontă, încălziți 2 linguri de unt și ulei la foc mediu-mare. Gatiti Cotletele de vitel pana se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Se transferă pe o farfurie și se lasă deoparte.
Reduceți focul la minim și degelați tigaia cu vinul alb. Răzuiește orice bucăți maronii și fierbe vinul până se reduce la jumătate.
Adăugați bulionul de pui și gătiți timp de 5 minute.
Transferați amestecul într-un castron.
Adăugați caperele și usturoiul în tigaie și sotati până se rumenesc ușor, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați sosul redus înapoi în tigaie și readuceți la foc mic.
Chiar înainte de servire, adăugați sucul de lămâie și o notă de oțet de vin roșu și opriți focul.
Bateti restul de 2 linguri de unt si patrunjelul. Gustați și condimentați după cum este necesar.
Serviți cotletele pe o farfurie mare acoperită cu sos și garnisită cu parmezan.