Cotlete piccata de vițel cu parmezan și pătrunjel

Cotlete piccata de vițel cu parmezan și pătrunjel
Cotletul piccata de vițel cu parmezan și pătrunjel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.51 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 647 calorii, 39G de proteine, și 36g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, sare kosher, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 53%. Rețete similare includ Piccata de vițel cu lămâie, capere și sos de pătrunjel-unt, Cotlet De Vițel De Lămâie-Pătrunjel La Grătar, și Vitel Piccata.

Instrucțiuni

1
Începeți prin a scoate Cotletele de vițel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De VițelCotlete De Vițel
2
Așezați cotletele între două bucăți de folie de plastic și lăsați ușor din os până când fiecare are o grosime uniformă de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
3
Într-un vas superficial, combinați făina, sarea, usturoiul granulat și piperul. Dragați Cotletele de vițel în făina condimentată și agitați pentru a îndepărta excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături CușerMurături Cușer
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Cotlete De VițelCotlete De Vițel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Lucrând cu o tigaie mare (12 inci) din fontă, încălziți 2 linguri de unt și ulei la foc mediu-mare. Gatiti Cotletele de vitel pana se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De VițelCotlete De Vițel
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Se transferă pe o farfurie și se lasă deoparte.
6
Reduceți focul la minim și degelați tigaia cu vinul alb. Răzuiește orice bucăți maronii și fierbe vinul până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Adăugați bulionul de pui și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
8
Transferați amestecul într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Adăugați caperele și usturoiul în tigaie și sotati până se rumenesc ușor, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Adăugați sosul redus înapoi în tigaie și readuceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Chiar înainte de servire, adăugați sucul de lămâie și o notă de oțet de vin roșu și opriți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
12
Bateti restul de 2 linguri de unt si patrunjelul. Gustați și condimentați după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
13
Serviți cotletele pe o farfurie mare acoperită cu sos și garnisită cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateGreu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista