Cotletul piccata de vițel cu parmezan și pătrunjel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.51 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 647 calorii, 39G de proteine, și 36g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, sare kosher, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 53%. Rețete similare includ Piccata de vițel cu lămâie, capere și sos de pătrunjel-unt, Cotlet De Vițel De Lămâie-Pătrunjel La Grătar, și Vitel Piccata.
Instrucțiuni
1
Începeți prin a scoate Cotletele de vițel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Vițel
2
Așezați cotletele între două bucăți de folie de plastic și lăsați ușor din os până când fiecare are o grosime uniformă de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Într-un vas superficial, combinați făina, sarea, usturoiul granulat și piperul. Dragați Cotletele de vițel în făina condimentată și agitați pentru a îndepărta excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cușer
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Cotlete De Vițel
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Zahăr Roșu Grosier
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Lucrând cu o tigaie mare (12 inci) din fontă, încălziți 2 linguri de unt și ulei la foc mediu-mare. Gatiti Cotletele de vitel pana se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Vițel
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se transferă pe o farfurie și se lasă deoparte.
6
Reduceți focul la minim și degelați tigaia cu vinul alb. Răzuiește orice bucăți maronii și fierbe vinul până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați bulionul de pui și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
8
Transferați amestecul într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Adăugați caperele și usturoiul în tigaie și sotati până se rumenesc ușor, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați sosul redus înapoi în tigaie și readuceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Chiar înainte de servire, adăugați sucul de lămâie și o notă de oțet de vin roșu și opriți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
12
Bateti restul de 2 linguri de unt si patrunjelul. Gustați și condimentați după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
13
Serviți cotletele pe o farfurie mare acoperită cu sos și garnisită cu parmezan.