Cotlete de vițel la grătar cu sos de roșii Prosciutto

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de vițel la grătar cu sos de roșii Prosciutto. Această rețetă face 4 porții cu 341 calorii, 34G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cotlete de vițel, roșii, bulion de pui cu mai puțin sodiu și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlete de vițel cu șofran Orzo și sos de roșii, Cotlete de vițel la grătar și Radicchio cu sos de lămâie-Caper, și Cotlet De Vițel Cu Lămâie-Pătrunjel La Grătar.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Adauga ceapa; saut 3 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați usturoi; saut 1 minut.
Adăugați vin; aduceți la fierbere și gătiți 2 minute sau până când cea mai mare parte a lichidului se evaporă. Se amestecă roșii, capere, 1/4 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și prosciutto; aduceți la fierbere.
Se ia de pe foc; ține la cald.
Presărați Cotletele de vițel cu restul de 1/2 linguriță de sare și restul de 1/2 linguriță de piper.
Așezați cotletele pe grătarul acoperit cu spray de gătit; acoperiți și grătiți 6 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere. Lingura sos peste cotlet; se presara cu patrunjel.