Cotlete de porc și cartofi franțuzești

Cotlete de porc și cartofi franțuzești
Cotletele de porc și cartofii franțuzești ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 397 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.06 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Paștele. Dacă aveți cotlet de porc, bulion de pui, boia de ardei și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 534 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Cartofi franțuzești și cotlete de porc, Cotlete de porc și cartofi franțuzești, și Cotlet de porc cu cartofi franțuzești.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
În tigaie sos se topesc 1 lingura de unt la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați sare, piper și făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Se toarnă bulionul de pui, se gătește și se amestecă până când amestecul fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
5
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
6
În tigaie cotlet de porc maro in 1 lingura unt. Ungeți un vas de gătit cu restul de lingură unt și strat cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Turnați amestecul peste cartofi și așezați cotletele rumenite deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
8
Presărați boia de ardei deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
9
Acoperiți și coaceți timp de 1 oră. Descoperiți și coaceți încă 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Vinăria Tyler Comitatul Santa Barbara Chardonnay
Vinăria Tyler Comitatul Santa Barbara Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în total, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energică.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiPaști
Revista