Cotlete de porc înăbușite cu paste
Cotletele de porc înăbușite cu paste ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 259 calorii. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă, cotlet de porc, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Această rețetă de la Betty Crocker are 4 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cotlete de porc înăbușite cu paste, Cotlete De Porc Sufocate, și Cotlete De Porc Sufocate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți tigaia antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați cotlet de porc; gatiti aproximativ 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor.
Scoateți Cotletele de porc din tigaie; pus deoparte.
Reduceți căldura la mediu. În aceeași tigaie, încălziți uleiul până la fierbinte.
Adăugați ceapa și ciupercile; gatiti 3 minute, amestecand frecvent. Se amestecă laptele și amestecul de condimente (din Ultimate Hamburger Helper box).
Se încălzește până la fierbere. Întoarceți Cotletele de porc în tigaie; puneți o parte din sos peste carne de porc. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 9 până la 11 minute, amestecând și întorcând Cotletele de porc ocazional, până când carnea de porc nu mai este roz în centru.
Între timp, într-o cratiță de 2 litri plină cu două treimi cu apă clocotită, adăugați paste nefierte (din Ultimate Hamburger Helper box). Reveniți la fierbere; reduceți căldura. Fierbeti neacoperit aproximativ 10 minute, amestecand ocazional, pana cand pastele sunt fragede.
Scurgere; acoperiți pentru a vă încălzi.
Se amestecă sosul de smântână (din Ultimate Hamburger Helper box) în amestec în tigaie. Gatiti, amestecand constant, pana cand este fierbinte.
Serviți Cotletele de porc și amestecul de sos peste paste.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.