Cotlete de porc Uptown cu sos de mere: Mușchiulețe de porc la cuptor cu mere gratinate

Cotlete de porc Uptown cu sos de mere: Mușchiulețe de porc la cuptor cu mere gratinate
Cotlete de porc Uptown cu sos de mere: Mușchiulețe de porc la cuptor cu mere gratinate necesită aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. Acest aperitiv are 201 calorii , 1 g de proteine și 11 g de grăsimi per porție. Această rețetă are 6 porții. Pentru 1,03 USD per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 460 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită zahăr, făină, coajă de lămâie și condimente pentru grătar. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este foarte prost (dar totuși poate fi remediat). Încercați cotlete de porc cu mere și ceapă , pui la cuptor cu mere și rozmarin și cotlete de porc cu mere - o mostră de toamnă în 30 de minute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmărește cum se prepară această rețetă.
2
Încălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
3
Ungeți fileurile de vită cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4
Combinați condimentele pentru grătar, coaja de lămâie și cimbrul. Frecați amestecul de condimente în mușchiul de vită și coaceți timp de 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
5
Scoateți și lăsați sucul să se scurgă, apoi tăiați înclinat.
6
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu și sotați merele timp de 12-15 minute, până se înmoaie foarte tare. Condimentați cu un praf de sare și presărați făina peste tigaie, amestecând bine. Stoarceți sucul de lămâie peste tigaie și îndulciți-le cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Smântână Caldă Jumătate-jumătateSmântână Caldă Jumătate-jumătate
1/4 Cană De Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)1/4 Cană De Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
7
Aranjați merele peste carnea de porc pentru servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
250 G Tăiței Groși De Orez Nefierți250 G Tăiței Groși De Orez Nefierți
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista