Cotlete de porc Uptown cu sos de mere: Mușchiulețe de porc la cuptor cu mere gratinate
Cotlete de porc Uptown cu sos de mere: Mușchiulețe de porc la cuptor cu mere gratinate necesită aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. Acest aperitiv are 201 calorii , 1 g de proteine și 11 g de grăsimi per porție. Această rețetă are 6 porții. Pentru 1,03 USD per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 460 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită zahăr, făină, coajă de lămâie și condimente pentru grătar. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este foarte prost (dar totuși poate fi remediat). Încercați cotlete de porc cu mere și ceapă , pui la cuptor cu mere și rozmarin și cotlete de porc cu mere - o mostră de toamnă în 30 de minute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmărește cum se prepară această rețetă.
Încălziți cuptorul la 425 grade F.
Ungeți fileurile de vită cu ulei de măsline.
Combinați condimentele pentru grătar, coaja de lămâie și cimbrul. Frecați amestecul de condimente în mușchiul de vită și coaceți timp de 25 de minute.
Scoateți și lăsați sucul să se scurgă, apoi tăiați înclinat.
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu și sotați merele timp de 12-15 minute, până se înmoaie foarte tare. Condimentați cu un praf de sare și presărați făina peste tigaie, amestecând bine. Stoarceți sucul de lămâie peste tigaie și îndulciți-le cu zahăr.
Aranjați merele peste carnea de porc pentru servire.