Cotlete De Porc Umplute Gourmet

Cotlete De Porc Umplute Gourmet
Cotletele de porc umplute Gourmet ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 99G de proteine, 67g de grăsime, și un total de 1204 calorii. Pentru $ 4.99 pe portie, această rețetă acoperă 49% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 12 ar spune că a lovit la fața locului. Dacă aveți cotlet de porc, sare, brânză elvețiană și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până vin ai putea urma acest curs principal cu Gelee de vin de desert cu citrice ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 88%. Rețete similare sunt Cotlete De Porc Umplute, Cotlete de porc umplute Dee, și Cotlete De Porc Umplute.

Instrucțiuni

1
Așezați Cotletele de porc pe suprafața de lucru. Folosiți vârful unui cuțit ascuțit de dezosare sau decojire pentru a tăia un buzunar în fiecare cotlet de porc, făcând o fantă de 2 inci în lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Amestecați ciupercile, brânza elvețiană, pătrunjelul, praful de usturoi, piperul negru și sarea într-un bol; umpleți Cotletele de porc cu amestec de ciuperci. Asigurați partea deschisă cu o scobitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Bateți ouăle într-un bol; turnați pesmet într-un bol separat. Înmuiați Cotletele de porc umplute în oul bătut; apăsați Cotletele de porc în pesmet până când sunt complet acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu; așezați Cotletele de porc, cu buzunarul în jos, în uleiul încins. Gatiti pana cand in afara cotletului de porc se rumeneste, 2-3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se toarnă suficient vin pentru a veni la jumătatea cotletului de porc. Reduceți căldura la minim, acoperiți tigaia și fierbeți până când Cotletele de porc sunt fragede, aproximativ 2 ore. Verificați nivelul vinului ocazional și adăugați mai multe după cum este necesar. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească 145 grade F (63 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general.
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se întotdeauna să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se întotdeauna să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.
A very friendly Chardonnay, with juicy tropical fruit flavors, a hint of creaminess, and a long, bright finish. For five generations our family has lived and worked our land in Lodi, California, always striving to leave the land in a better state for the nextgeneration.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții2
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista