Cotlete De Porc Umplute Gourmet

Cotlete De Porc Umplute Gourmet
Cotletele de porc umplute Gourmet ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 99G de proteine, 67g de grăsime, și un total de 1204 calorii. Pentru $ 4.99 pe portie, această rețetă acoperă 49% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 12 ar spune că a lovit la fața locului. Dacă aveți cotlet de porc, sare, brânză elvețiană și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până vin ai putea urma acest curs principal cu Gelee de vin de desert cu citrice ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 88%. Rețete similare sunt Cotlete De Porc Umplute, Cotlete de porc umplute Dee, și Cotlete De Porc Umplute.

Instrucțiuni

1
Așezați Cotletele de porc pe suprafața de lucru. Folosiți vârful unui cuțit ascuțit de dezosare sau decojire pentru a tăia un buzunar în fiecare cotlet de porc, făcând o fantă de 2 inci în lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Amestecați ciupercile, brânza elvețiană, pătrunjelul, praful de usturoi, piperul negru și sarea într-un bol; umpleți Cotletele de porc cu amestec de ciuperci. Asigurați partea deschisă cu o scobitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
Cotlet De PorcCotlet De Porc
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Bateți ouăle într-un bol; turnați pesmet într-un bol separat. Înmuiați Cotletele de porc umplute în oul bătut; apăsați Cotletele de porc în pesmet până când sunt complet acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu; așezați Cotletele de porc, cu buzunarul în jos, în uleiul încins. Gatiti pana cand in afara cotletului de porc se rumeneste, 2-3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Se toarnă suficient vin pentru a veni la jumătatea cotletului de porc. Reduceți căldura la minim, acoperiți tigaia și fierbeți până când Cotletele de porc sunt fragede, aproximativ 2 ore. Verificați nivelul vinului ocazional și adăugați mai multe după cum este necesar. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească 145 grade F (63 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general.
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se întotdeauna să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se întotdeauna să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.
A very friendly Chardonnay, with juicy tropical fruit flavors, a hint of creaminess, and a long, bright finish. For five generations our family has lived and worked our land in Lodi, California, always striving to leave the land in a better state for the nextgeneration.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții2
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista