Cotlete De Porc Umplute Cu Pesto

Cotlete De Porc Umplute Cu Pesto
Pesto umplute cotlet de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.89 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 299 calorii, 32g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 162 ar spune că a lovit locul. Un amestec de fulgi de piper, piper măcinat, cimbru măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, care este solid. Rețete similare includ Cotlete De Porc Umplute Cu Pesto, Cotlete De Porc Umplute Cu Pesto, și Cotlete De Porc Umplute Cu Pesto Și Mozzarella.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Amestecați brânza feta, pesto de busuioc și nuci de pin într-un bol. Folosiți vârful unui cuțit ascuțit de dezosare sau decojire pentru a tăia o fantă de 3 inci în partea laterală a fiecărui cotlet de porc, la 2 inci adâncime și la 1/4 inci distanță de os, pentru a face un buzunar pentru umplutură. Umpleți Cotletele de porc cu umplutură de pesto și asigurați-le cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Brânză FetaBrânză Feta
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Nuci De PinNuci De Pin
UmpluturăUmplutură
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuțitCuțit
BolBol
3
Amestecați ardeiul negru, oregano, usturoiul, fulgii de ardei roșu și cimbru într-un bol mic; frecați ambele părți ale fiecărei cotlete cu amestecul de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Piper NegruPiper Negru
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UsturoiUsturoi
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Așezați cotletele într-un vas de copt superficial.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cotletele sunt rumenite și umplutura este fierbinte, aproximativ 40 de minute. Un termometru de carne citit instantaneu introdus în centrul umpluturii trebuie să citească 145 grade F (63 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
6
Periați cotletele cu oțet balsamic și coaceți până când oțetul formează o glazură, încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
OțetOțet
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate17
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista