Cotletele de porc umplute cu fasole neagră și orez ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 274 calorii, 23g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.06 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cremă knudsen, ceapă verde, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Ciuperci umplute din sud-vest cu fasole neagră, orez brun și ardei roșu, Carnea de porc cubaneză a lui Gatorbek, fasolea neagră și orezul galben, și Frigarui de porc si ananas cu fasole neagra si orez.
Instrucțiuni
1
Rezervați 3 Linguri. din ceapa pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
2
Combinați ceapa rămasă cu orez, 1/3 cană de fasole și VELVEETA; pus deoparte. Lingură aproximativ 1/3 cană din amestecul de orez în centrul fiecărei cotlete; se rostogolește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Velveeta
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Mazăre Goya®
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați rulouri de carne, așezând cusătura în jos în tigaie; gatiti 8-10 min. sau până se rumenesc pe toate părțile, întorcându-se ocazional. Între timp, așezați fasolea rămasă, bulionul și smântâna în blender; acoperi. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Apă Pentru A Permite
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Roșii Feliate, Opțional
5
Rearanjați rulourile de carne, dacă este necesar, astfel încât rulourile să fie cu cusătura în jos. Acoperiți cu sos de fasole. Reduceți căldura la mediu; se fierbe 15 min. sau până când sosul este îngroșat și carnea este gătită. (Nu lăsați sosul să fiarbă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A Permite
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
6
Se presară cu ceapa rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt