Cotlete de porc umplute cu fasole neagră și orez
Cotletele de porc umplute cu fasole neagră și orez ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 274 calorii, 23g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.06 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cremă knudsen, ceapă verde, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Ciuperci umplute din sud-vest cu fasole neagră, orez brun și ardei roșu, Carnea de porc cubaneză a lui Gatorbek, fasolea neagră și orezul galben, și Frigarui de porc si ananas cu fasole neagra si orez.
Instrucțiuni
Rezervați 3 Linguri. din ceapa pentru garnitură.
Combinați ceapa rămasă cu orez, 1/3 cană de fasole și VELVEETA; pus deoparte. Lingură aproximativ 1/3 cană din amestecul de orez în centrul fiecărei cotlete; se rostogolește bine.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați rulouri de carne, așezând cusătura în jos în tigaie; gatiti 8-10 min. sau până se rumenesc pe toate părțile, întorcându-se ocazional. Între timp, așezați fasolea rămasă, bulionul și smântâna în blender; acoperi. Se amestecă până se omogenizează.
Rearanjați rulourile de carne, dacă este necesar, astfel încât rulourile să fie cu cusătura în jos. Acoperiți cu sos de fasole. Reduceți căldura la mediu; se fierbe 15 min. sau până când sosul este îngroșat și carnea este gătită. (Nu lăsați sosul să fiarbă.)
Se presară cu ceapa rezervată.