Cotlete de porc prăjite cu ceapă

Cotlete de porc prăjite cu ceapă
Reteta Cotlete de porc la tigaie cu ceapa se poate face in aproximativ 15 minute. Acest fel principal are 497 de calorii, 32 g de proteine și 31 g de grăsimi per porție. Această rețetă fără lactate servește 2 și costă 3,01 USD per porție. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 121 ar spune că a fost perfectă. Mergeți la magazin și luați amestecul de supă de ceapă, făină, cotlete de porc și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 81%. Acest scor este excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cotlete de porc la tigaie, Cotlete de porc la tigaie și Cotlete de porc la tigaie.

Instrucțiuni

1
Înainte de a deschide amestecul de supă de ceapă, folosiți mâinile pentru a zdrobi bucățile mai mari de ceapă din pachet. Deschideți pachetul și turnați amestecul într-un castron puțin adânc. Se amestecă făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
Sfaturi Pentru Produse De Patiserie – Rotund #3, Steaua #18, Floarea #107 și Frunza #67Sfaturi Pentru Produse De Patiserie – Rotund #3, Steaua #18, Floarea #107 și Frunza #67
Cremă De Brânză Simplă Sau Cremă De Brânză Vegetală, Tăiată în BucățiCremă De Brânză Simplă Sau Cremă De Brânză Vegetală, Tăiată în Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Nucă De Cocos, OpționalFulgi De Nucă De Cocos, Opțional
2
Încinge uleiul într-o tigaie grea la foc mediu. Uleiul este suficient de fierbinte când un praf din amestecul de făină sfârâie când este aruncat în ulei. Ungeți cotletele de porc în amestecul de supă de ceapă și scuturați excesul. Se pune cu grijă în uleiul fierbinte. Întoarceți cotletele după aproximativ 30 de secunde pentru a se prăji rapid ambele părți. Gatiti aproximativ 4 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subtiri De Salam Tare, Taiate In Julienne4 Felii Subtiri De Salam Tare, Taiate In Julienne
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Sfaturi Pentru Produse De Patiserie – Rotund #3, Steaua #18, Floarea #107 și Frunza #67Sfaturi Pentru Produse De Patiserie – Rotund #3, Steaua #18, Floarea #107 și Frunza #67
4 Ardei Gras Roșii, Tăiați Cubulețe De 1/2 Inch4 Ardei Gras Roșii, Tăiați Cubulețe De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Roșii, Tăiați Cubulețe De 1/2 InchArdei Gras Roșii, Tăiați Cubulețe De 1/2 Inch

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegeri excelente pentru cotlete de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, rieslingul uscat completează adaosuri dulci precum muștarul cu miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca NV Wilson Creek Almond Anniversary Edition. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
NV Wilson Creek Almond Anniversary Edition
NV Wilson Creek Almond Anniversary Edition
Această șampanie câștigătoare a medaliei de aur este denumită și șampania „OH MY GOSH”®. Acest vin spumant alb este fermentat în mod natural, cu doar o notă de migdale pură adăugată, astfel încât este garantat să vă uimească oaspeții. O șampanie obligatorie pentru a face orice ocazie deosebit de specială. Excelent cu deserturi, îmbrățișări, căzi cu hidromasaj, picnicuri, șeminee, brunchuri și petreceri. Foarte popular la toate nuntile de aici.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista