Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $1.08 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 136 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet de mere, bulion de pui cu conținut scăzut de sare, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete De Porc Sufocate, Cotlete De Porc Sufocate, și Cotlete De Porc Sufocate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Ardei Char peste flacără de gaz, în broiler sau pe grătar până când sunt carbonizați pe toate părțile. Închideți în punga de hârtie 10 minute. Cojiți și semințe de ardei; feliați în fâșii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
Fulgi De Legume
2
Încălziți 2 linguri de ulei în tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați ceapa și saut până la aur, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
4
Se amestecă în făină; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
5
Adăugați ardei gras, vin, oțet și capere; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Oțet
Capere
Vin
6
Adăugați bulion. Creșteți căldura; se fierbe până când sosul se îngroașă suficient pentru a acoperi lingura, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Sos
7
Se amestecă pătrunjelul. Se condimentează cu sare și piper. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece. Reîncălziți înainte de utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pătrunjel
8
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
9
Periați carnea de porc pe toate părțile cu restul de 4 lingurițe de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Ulei De Gătit
10
Presărați carnea de porc cu sare și piper. Grătar până când termometrul introdus în centrul registrelor de carne de porc 145 F, aproximativ 10 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Fulgi De Legume
11
Transferați cotletele pe platou. Lingura sos peste.
Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.