Cotlete De Porc La Grătar Sufocate
Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $1.08 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 136 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet de mere, bulion de pui cu conținut scăzut de sare, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete De Porc Sufocate, Cotlete De Porc Sufocate, și Cotlete De Porc Sufocate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ardei Char peste flacără de gaz, în broiler sau pe grătar până când sunt carbonizați pe toate părțile. Închideți în punga de hârtie 10 minute. Cojiți și semințe de ardei; feliați în fâșii subțiri.
Încălziți 2 linguri de ulei în tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și saut până la aur, aproximativ 15 minute.
Se amestecă în făină; saut 2 minute.
Adăugați ardei gras, vin, oțet și capere; gatiti 1 minut.
Adăugați bulion. Creșteți căldura; se fierbe până când sosul se îngroașă suficient pentru a acoperi lingura, aproximativ 4 minute.
Se amestecă pătrunjelul. Se condimentează cu sare și piper. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece. Reîncălziți înainte de utilizare.)
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Periați carnea de porc pe toate părțile cu restul de 4 lingurițe de ulei.
Presărați carnea de porc cu sare și piper. Grătar până când termometrul introdus în centrul registrelor de carne de porc 145 F, aproximativ 10 minute pe fiecare parte.
Transferați cotletele pe platou. Lingura sos peste.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.