Cotlete De Porc Glazurate Cu Caise
Cotletul de porc glazurat de caise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 289 calorii, 29G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Un amestec de cotlet de porc, muștar dijon, pansament pentru salată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete de porc glazurate cu caise, Cotlete De Porc La Grătar Glazurate Cu Caise, și Cotlete De Porc Glazurate Cu Caise Cu Morcovi De Muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați conservele, pansamentul și muștarul.
Se toarnă 3/4 cană marinată într-o pungă mare resigilabilă; adăugați carnea de porc. Sigilați sacul și întoarceți-l la strat; la frigider timp de 8 ore sau peste noapte. Acoperiți și refrigerați marinada rămasă pentru însăilare.
Scurgeți și aruncați marinada. Umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit; folosind clești cu mâner lung, înveliți ușor grătarul.
Cotlete de grătar, acoperite, la foc mediu sau se fierb 4-5 inch. de la căldură timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când un termometru citește 145%, ungand frecvent cu marinată rezervată.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Chardonnay de la A La Z cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A La Z se deschide cu arome de flori albe, mandarine, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu indicii de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, apetisant și intens. Nuanțată mijlocul palatului desfășoară cu arome care oglindă și amplifica aromatice. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasic Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, picant și intens va livra în următorii 5 ani.