Cotlete De Porc Din Sud-Vest

Cotlete De Porc Din Sud-Vest
Cotletele de porc din sud-vest ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,7 USD pe porție. O porție conține 665 calorii, 46G de proteine, și 26g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, panko, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Cotlete De Curcan Din Sud-Vest, Cotlete De Porc, și Cotlete de porc cu grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți la 425 grade F. aruncați cartofii dulci și ardeii cu uleiul de măsline, 1/2 linguriță de sare și piper după gust pe o foaie de copt cu margini; întindeți într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Coaceți pe raftul inferior al cuptorului până când este fraged și carbonizat în pete, aproximativ 35 de minute. Între timp, așezați un suport de sârmă pe o altă foaie de copt cu margini și acoperiți cu spray de gătit. Amestecați maioneza, laptele, pudra de chili și 1 linguriță de sare într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Așezați panko într-un alt castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Adăugați carnea de porc în amestecul de maioneză și întoarceți-o pentru a acoperi. Pe rând, transferați fiecare cotlet în vasul panko și întoarceți-vă la înveliș; aranjați pe suportul de sârmă. Înveliți Generos ambele părți ale tăieturilor cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Coaceți Cotletele de pe raftul superior al cuptorului până se rumenesc și se fierb, 12 până la 18 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Serviți carnea de porc cu legumele prăjite, salsa verde și pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
7
Fotografie de Christopher Testani
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate63
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista