Cotletele de porc din sud-vest ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,7 USD pe porție. O porție conține 665 calorii, 46G de proteine, și 26g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, panko, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Cotlete De Curcan Din Sud-Vest, Cotlete De Porc, și Cotlete de porc cu grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Poziționați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți la 425 grade F. aruncați cartofii dulci și ardeii cu uleiul de măsline, 1/2 linguriță de sare și piper după gust pe o foaie de copt cu margini; întindeți într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Coaceți pe raftul inferior al cuptorului până când este fraged și carbonizat în pete, aproximativ 35 de minute. Între timp, așezați un suport de sârmă pe o altă foaie de copt cu margini și acoperiți cu spray de gătit. Amestecați maioneza, laptele, pudra de chili și 1 linguriță de sare într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați panko într-un alt castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați carnea de porc în amestecul de maioneză și întoarceți-o pentru a acoperi. Pe rând, transferați fiecare cotlet în vasul panko și întoarceți-vă la înveliș; aranjați pe suportul de sârmă. Înveliți Generos ambele părți ale tăieturilor cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Coaceți Cotletele de pe raftul superior al cuptorului până se rumenesc și se fierb, 12 până la 18 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Serviți carnea de porc cu legumele prăjite, salsa verde și pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Var
Can) Canned Salsa Verde
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ