Cotlete De Porc Din Sud-Vest
Cotletele de porc din sud-vest ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,7 USD pe porție. O porție conține 665 calorii, 46G de proteine, și 26g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, panko, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Cotlete De Curcan Din Sud-Vest, Cotlete De Porc, și Cotlete de porc cu grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți la 425 grade F. aruncați cartofii dulci și ardeii cu uleiul de măsline, 1/2 linguriță de sare și piper după gust pe o foaie de copt cu margini; întindeți într-un singur strat.
Coaceți pe raftul inferior al cuptorului până când este fraged și carbonizat în pete, aproximativ 35 de minute. Între timp, așezați un suport de sârmă pe o altă foaie de copt cu margini și acoperiți cu spray de gătit. Amestecați maioneza, laptele, pudra de chili și 1 linguriță de sare într-un bol mare.
Așezați panko într-un alt castron mare.
Adăugați carnea de porc în amestecul de maioneză și întoarceți-o pentru a acoperi. Pe rând, transferați fiecare cotlet în vasul panko și întoarceți-vă la înveliș; aranjați pe suportul de sârmă. Înveliți Generos ambele părți ale tăieturilor cu spray de gătit.
Coaceți Cotletele de pe raftul superior al cuptorului până se rumenesc și se fierb, 12 până la 18 minute.
Serviți carnea de porc cu legumele prăjite, salsa verde și pene de var.
Fotografie de Christopher Testani