Cotletele de porc din sud-vest durează aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă 3,09 USD per porție. Acest fel principal are 522 de calorii, 40 g de proteine și 17 g de grăsime per porție. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți cotlete de porc), usturoi, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 73%, ceea ce este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Cotletele de porc de Sud-Vest, Cotletele de porc de Sud-Vest ananas și Cotletele de porc la grătar.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, căliți ceapa în 1 lingură de ulei timp de 3-4 minute sau până când se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut. Se amestecă roșiile, fasolea, bulionul, pudra de chili, oregano, chimenul și fulgii de piper. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 4-5 minute sau până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Cutie De Fasole Verde, Scursă
1-1/2 Cană Supă De Pui
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
3
Între timp, într-o altă tigaie, rumeniți cotletele de porc pe ambele părți în uleiul rămas la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se presară cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
5
Se toarnă amestecul de roșii peste cotlete. Acoperiți și fierbeți timp de 10-15 minute sau până când un termometru pentru carne indică 160°:.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
6
Se serveste cu o lingura cu fanta peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotlete de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, rieslingul uscat completează adaosurile dulci precum muștarul cu miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ste Chapelle Special Harvest Riesling. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Ste Chapelle Special Harvest Riesling
Aromele de piersici proaspete feliate, caise și citrice lasă loc aromelor de miere, piersici și coajă de portocală. Vinul este dulce, dar bine echilibrat, cu aciditate crocantă și un final lung de miere și fructe.