Cotlete de porc de sud-vest

Cotlete de porc de sud-vest
Cotletele de porc din sud-vest durează aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă 3,09 USD per porție. Acest fel principal are 522 de calorii, 40 g de proteine și 17 g de grăsime per porție. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți cotlete de porc), usturoi, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 73%, ceea ce este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Cotletele de porc de Sud-Vest, Cotletele de porc de Sud-Vest ananas și Cotletele de porc la grătar.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, căliți ceapa în 1 lingură de ulei timp de 3-4 minute sau până când se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut. Se amestecă roșiile, fasolea, bulionul, pudra de chili, oregano, chimenul și fulgii de piper. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 4-5 minute sau până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
3
Între timp, într-o altă tigaie, rumeniți cotletele de porc pe ambele părți în uleiul rămas la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se presară cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
5
Se toarnă amestecul de roșii peste cotlete. Acoperiți și fierbeți timp de 10-15 minute sau până când un termometru pentru carne indică 160°:.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6
Se serveste cu o lingura cu fanta peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
7
Stropiți cu coriandru dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotlete de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, rieslingul uscat completează adaosurile dulci precum muștarul cu miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ste Chapelle Special Harvest Riesling. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Ste Chapelle Special Harvest Riesling
Ste Chapelle Special Harvest Riesling
Aromele de piersici proaspete feliate, caise și citrice lasă loc aromelor de miere, piersici și coajă de portocală. Vinul este dulce, dar bine echilibrat, cu aciditate crocantă și un final lung de miere și fructe.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista