Cotlete de porc cu tarhon-sos de ceapă
Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 98 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 16 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cotlete de porc cu sos de ceapă, Cotlet de porc în sos de ceapă, și Cotlete de porc în sos de ceapă de țară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați Cotletele de porc uniform cu sare și piper. Carne de porc în făină.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați jumătate de carne de porc în tigaie; gătiți 1 până la 2 minute pe fiecare parte sau până când carnea de porc se rumeneste.
Transferați carnea de porc pe o farfurie. Repetați procedura cu carnea de porc rămasă. Reduceți căldura la mediu.
Adăugați ceapa în tigaie și gătiți 3 minute sau până se înmoaie.
Se amestecă bulionul, răzuind pentru a slăbi bucățile rumenite. Întoarceți carnea de porc și orice sucuri acumulate în tigaie. Aduceți la fierbere; reduceți căldura, acoperiți și gătiți 4 minute sau până când carnea de porc este gata. Se amestecă tarhonul.
Se servește cu: cartofi zdrobiți în stil Homestyle