Cotlete de porc cu roșii Bourbon
Ai nevoie de un fel principal fără gluten și fără lactate? Cotlete de porc cu roșii Bourbon ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru 3,4 USD per porție, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31 g de proteine, 15 g de grăsimi și un total de 340 de calorii. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și luați usturoi, cotlete de porc, roșii cherry și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. 6 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 68%. Încercați Cotlete de porc la grătar Bourbon, Cotlete de porc glazurate Bourbon și Cotlete de porc cu sos Bourbon-Piersici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Asezonați cotletele de porc cu sare și piper negru.
Încinge 1 lingură ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti cotletele de porc in ulei incins pana aproape fierte, 3 pana la 5 minute pe fiecare parte.
Scoateți cotletele de porc pe o farfurie, reținând uleiul și picurăturile în tigaie.
Turnați 1 linguriță de ulei de măsline în picuraturile rezervate și reduceți căldura la mediu. Gatiti si amestecati ceapa in amestecul de ulei pana devine translucida, aproximativ 5 minute. Se amestecă usturoiul în ceapă; gătiți și amestecați până când este parfumat, 1 până la 2 minute.
Scoateți amestecul de ceapă într-un bol.
Turnați 1 linguriță de ulei rămasă în tigaie și creșteți căldura la mediu-mare.
Adăugați roșiile în ulei și gătiți până se prăjesc pe toate părțile și coaja începe să se crape, aproximativ 10 minute.
Presărați zahăr brun peste roșii; se amestecă.
Turnați bourbon peste roșii; aduceți la fiert și gătiți până se evaporă o parte din alcool, aproximativ 2 minute.
Adăugați amestecul de ceapă și supa de vită la roșii; se aduce la fiert și se fierbe până când lichidul scade la jumătate și roșiile sunt moi, aproximativ 5 minute.
Întoarceți cotletele și sucurile de porc în tigaie, gătiți până când nu mai sunt roz în centru, aproximativ 3 minute pe parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să arate 145 grade F (63 grade C).
Serviți vasul presărat cu pătrunjel.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling
Cotlete de porc în meniu? Încercați să combinați cu Pinot Noir, Chardonnay și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, rieslingul uscat completează adaosurile dulci precum muștarul cu miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Ai putea încerca Weinert Cavas de Weinert. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Weinert Cavas de Weinert]()
Weinert Cavas de Weinert
Tonul profund de rubin, cu sclipici violet, ia naștere structura stabilă și viguroasă. Bogăția sa tanică îi garantează longevitatea, dar predomină fructele coapte discrete. Un vin echilibrat, plin de corp, care are parfumuri reminiscente de stejar pe final lung. Un amestec de Cabernet Sauvignon, Malbec și Merlot.