Cotlete de porc cu fenicul și sos de capere

Cotlete de porc cu fenicul și sos de capere
Ai nevoie de un fel principal fără gluten și fără lactate? Cotlete de porc cu sos de fenicul și capere ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34 g de proteine, 24 g de grăsimi și un total de 467 de calorii. Pentru 3,36 USD per porție, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 71 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită ardei, roșii conservate, capere și vin alb. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Cu un scor de 94%, acest fel de mâncare este uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cotlete de porc cu sos de fenicul și capere, Cotlete de porc cu sos de fenicul și capere și Cotlete de miel în sos de fenicul-roșii-capere.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Într-o tigaie mare și grea, încălziți uleiul de măsline la foc mare. Condimentam cotletele de porc cu sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ochi Coaste Cu Os, La Temperatura CamereiOchi Coaste Cu Os, La Temperatura Camerei
Cotlet De PorcCotlet De Porc
30 Uncii De Ricotta Cu Lapte Integral30 Uncii De Ricotta Cu Lapte Integral
Echipamente pe care le vei folosi
Dip De Spanac și AnghinareDip De Spanac și Anghinare
3
Adăugați carnea de porc în tigaie și rumeniți-o pe ambele părți, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Crescută Natural)(de Preferință Crescută Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Dip De Spanac și AnghinareDip De Spanac și Anghinare
4
Scoateți carnea de porc din tigaie, acoperiți lejer cu folie și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Crescută Natural)(de Preferință Crescută Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Ceai, Feliați Subțiri în Unghi4 Ceai, Feliați Subțiri în Unghi
Dip De Spanac și AnghinareDip De Spanac și Anghinare
5
Adăugați feniculul, eșalota și 1/3 cană de pătrunjel în tigaie și gătiți la foc mediu până când începe să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Roșii Uscate La Soare4 Până La 5 Roșii Uscate La Soare
Carne De Vită Tocată (de Preferință Crescută Natural)Carne De Vită Tocată (de Preferință Crescută Natural)
Tapenada De Masline, AchizitionataTapenada De Masline, Achizitionata
Echipamente pe care le vei folosi
Dip De Spanac și AnghinareDip De Spanac și Anghinare
6
Adăugați vinul. Folosind o lingură de lemn, răzuiți bucățile maro de pe fundul tigaii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Dip De Spanac și AnghinareDip De Spanac și Anghinare
7
Adăugați roșiile și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Roșie Coaptă, Tăiată Cubulețe Mici1 Roșie Coaptă, Tăiată Cubulețe Mici
8
Adăugați înapoi carnea de porc în tigaie, cuibărând cotletele între fenicul și roșii, astfel încât acestea să fie în mare parte scufundate în sucul din tigaie. Gătiți până când feniculul este fraged și carnea de porc este gata, aproximativ 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Roșie Coaptă, Tăiată Cubulețe Mici1 Roșie Coaptă, Tăiată Cubulețe Mici
Tapenada De Masline, AchizitionataTapenada De Masline, Achizitionata
(de Preferință Crescută Natural)(de Preferință Crescută Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Dip De Spanac și AnghinareDip De Spanac și Anghinare
9
Pune carnea de porc pe un vas de servire. Pentru a termina sosul, adăugați coaja de lămâie, 1/3 cană de pătrunjel, capere și 3/4 de linguriță de sare și piper. Se amestecă pentru a combina. Se pune peste cotletele de porc și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ochi Coaste Cu Os, La Temperatura CamereiOchi Coaste Cu Os, La Temperatura Camerei
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Carne De Vită Tocată (de Preferință Crescută Natural)Carne De Vită Tocată (de Preferință Crescută Natural)
CapereCapere
Cuișoare Măcinate și ScorțișoarăCuișoare Măcinate și Scorțișoară
(de Preferință Crescută Natural)(de Preferință Crescută Natural)

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Cotletele de porc pot fi asociate cu Pinot Noir, Chardonnay și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, rieslingul uscat completează adaosuri dulci precum muștarul cu miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Steaua albă Moet & Chandon () cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Moet & Chandon White Star ()
Moet & Chandon White Star ()
White Star este o șampanie mai moale. Este bine echilibrat și armonios, cu arome subtile de pâine prăjită caldă și turtă dulce. Finalul este susținut de o notă de miere.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista