Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc cu crustă de chimen. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $1.84 pe portie. O porție conține 292 calorii, 24g de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sare, pâine, cotlete de carne de porc și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tacos Moale De Porc Cu Crustă De Chimen, Chimen-crustă monstru cotlet de porc cu salsa piersic Chipotle, și Cotlete De Pui Cu Crustă Matzo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Procesați pâinea într-un robot de bucătărie până se sfărâmă fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Combinați pesmetul, amestecul de făină de porumb și chimenul într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Făină De Porumb
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Presărați cotletul de porc cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Cotlet De Porc
4
Bateți împreună ou, muștar și 2 lingurițe. apă până se amestecă. Înmuiați carnea de porc în amestec de ouă; dragă în amestec de pesmet, apăsând pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Fâșie De Coajă De Lămâie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Gatiti jumatate de carne de porc in 2 linguri. ulei fierbinte într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc. Păstrați cald într-un cuptor de 200. Repetați procedura cu carnea de porc și uleiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional