Cotlete de porc cu cremă de porumb

Cotlete de porc cu cremă de porumb
Cotletele de porc cu smântână de porumb sunt un fel principal fără gluten, fără lactate și cu 30 de calorii întregi . Pentru 2,19 USD per porție , această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pentru 4 porții, cu 362 de calorii , 33 g de proteine și 10 g de grăsimi fiecare. O persoană a preparat această rețetă și ar mai face-o. Este oferită de Allrecipes. Mergeți la magazin și cumpărați smântână de porumb, sare și piper, cotlete de porc și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Cu un scor de 67% , acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cotlete de porc cu smântână de usturoi , Cotlete de porc la grătar cu ananas și Cotlete de porc umplute la cuptor .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Garnitura SandvișuluiPentru Garnitura Sandvișului
2
Întindeți porumbul pe fundul unei forme de copt de 23x33 cm, apoi așezați cotletele de porc peste porumb. Apăsați cotletele în porumb. Acoperiți forma cu folie de aluminiu și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră și jumătate până la 2 ore sau până când temperatura internă a cărnii de porc a ajuns la 63 de grade Celsius.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Ardei ArbolArdei Arbol
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
Pentru Garnitura SandvișuluiPentru Garnitura Sandvișului
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista