Cotlete de porc cu budincă de pâine cu ciuperci

Cotlete de porc cu budincă de pâine cu ciuperci
Cotletele de porc cu budincă de pâine cu ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 579 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.2 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți piper proaspăt măcinat, ulei de gătit, cimbru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de gătit ai putea urma acest curs principal cu Cheesecake brut de afine cu topping de crumb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Ciuperci De Porc De Ciuperci, Cotlet De Porc Cu Ciuperci Rapide, și Ciuperci Iubitorii De Carne De Porc Cotlet.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Ungeți un vas de copt de 9 pe 13 inci sau un vas gratinat de dimensiuni similare. Într-o tigaie mare antiaderentă, topiți untul la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Adăugați ceapa și țelina; gatiti, amestecand ocazional, pana cand incepeti sa se inmoaie, aproximativ 3 minute. Creșteți căldura la moderat ridicată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați ciupercile și cimbrul și gătiți până când ciupercile încep să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Scoateți tigaia de pe foc. Se amestecă cubulețele de pâine, 3/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Transferați amestecul în vasul de copt pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
7
Se amestecă împreună bulionul, ouăle și jumătate și jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
8
Se toarnă amestecul uniform peste ciuperci și pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
9
Puneți vasul în treimea inferioară a cuptorului și coaceți timp de 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Între timp, încălziți uleiul în tigaie la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Presărați restul de 1/4 linguriță fiecare sare și piper peste Cotletele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Cotlet De PorcCotlet De Porc
12
Adăugați cotletele în tigaie și rumeniți, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Scoateți cotletele din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
14
Scoateți budinca de pâine din cuptor după ce se coace timp de 25 de minute și așezați Cotletele de porc direct deasupra. Reveniți la cuptor și gătiți până când carnea este gata și budinca este doar setată, cu 10 până la 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
15
Recomandarea vinului: carnea de porc și ciupercile au fiecare o afinitate incredibilă pentru pinot noir, astfel încât această combinație a celor două face o alegere ușoară. Favorizează o burgundă Franceză ușor pământească peste frații săi mai fructuoși din alte țări. Un vin premier cru oferă complexitate și aromă concentrată de fructe; un vin la nivel de sat va fi mai ușor și mai simplu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Ai putea încerca familia Frank Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista