Cotlete De Porc Cu Aromă De Ananas

Cotletele de porc cu aromă de ananas ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 530 calorii, 46G de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $ 2.07 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, unt de arahide cremos, ananas și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Cotlete de porc cu gust de nectarină, Cotlete de porc cu gust de Mango, și Cotlete De Porc Cu Un Singur Fel De Mâncare Cu Gust De Muffuletta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați ceapa într-un bol cu apă rece, aproximativ 10 minute. Între timp, piure 3/4 cana de ananas cu suc de lămâie, unt de arahide, sos de pește și ardei iute pana se omogenizeaza. Aruncați castravetele și restul de 1 1/4 căni de ananas într-un bol, apoi adăugați pansamentul de ananas piure și aruncați pentru a acoperi. Condimentează cu sare și piper.
Se usucă Cotletele de porc și se condimentează cu sare și piper.
Încălziți o tigaie mare la foc mare, apoi adăugați 1 lingură ulei vegetal.
Așezați 3 cotlete în tigaie și căutați până când sunt aurii pe o parte, aproximativ 3 minute; răsturnați și terminați de gătit, încă 1 până la 2 minute.
Transferați cotletele pe o farfurie și acoperiți ușor cu folie. Repetați cu cotletele rămase, adăugând restul de 2 linguri de ulei, după cum este necesar.
Scurgeți ceapa și adăugați la gustul de ananas.
Se servește cu Cotletele de porc.
Fotografie de Antonis Achilleos
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.