Cotlete De Porc Cu Aromă De Ananas

Cotlete De Porc Cu Aromă De Ananas
Cotletele de porc cu aromă de ananas ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 530 calorii, 46G de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $ 2.07 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, unt de arahide cremos, ananas și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Cotlete de porc cu gust de nectarină, Cotlete de porc cu gust de Mango, și Cotlete De Porc Cu Un Singur Fel De Mâncare Cu Gust De Muffuletta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați ceapa într-un bol cu apă rece, aproximativ 10 minute. Între timp, piure 3/4 cana de ananas cu suc de lămâie, unt de arahide, sos de pește și ardei iute pana se omogenizeaza. Aruncați castravetele și restul de 1 1/4 căni de ananas într-un bol, apoi adăugați pansamentul de ananas piure și aruncați pentru a acoperi. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pachet (10 Uncii) Milk Duds1 Pachet (10 Uncii) Milk Duds
Sos De PeșteSos De Pește
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Se usucă Cotletele de porc și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cotlet De PorcCotlet De Porc
3
Încălziți o tigaie mare la foc mare, apoi adăugați 1 lingură ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Așezați 3 cotlete în tigaie și căutați până când sunt aurii pe o parte, aproximativ 3 minute; răsturnați și terminați de gătit, încă 1 până la 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Transferați cotletele pe o farfurie și acoperiți ușor cu folie. Repetați cu cotletele rămase, adăugând restul de 2 linguri de ulei, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Scurgeți ceapa și adăugați la gustul de ananas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Se servește cu Cotletele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
8
Fotografie de Antonis Achilleos

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista