Cotlete de porc cu aragaz lent cu umplutură de mere-cireșe

Cotlete de porc cu aragaz lent cu umplutură de mere-cireșe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc cu aragaz lent cu umplutură de mere-cireșe. Această rețetă fără gluten și primară servește 6 și costă $3.37 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 389 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați Cotletele de porc, ceapa, bulionul de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma mărul tartă, puteți urma acest fel principal cu Tarta Cu Mere Rapidă Și Ușoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cotlete de porc cu aragaz lent cu umplutură de porumb, Cotlete de porc cu aragaz lent cu umplutură de merișor-pâine de porumb, și Cotlete de porc cu aragaz lent, cu umplutură de pâine de porumb cu brânză.

Instrucțiuni

1
Pulverizați în interiorul aragazului lent de 4 până la 5 litri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Așezați jumătate din amestecul de umplutură în aragaz lent; deasupra cu carne de porc. Lingura rămasă amestec umplutura peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Acoperiți și gătiți la foc mic 6 până la 8 ore sau până când carnea de porc este fragedă. Notă: Această rețetă a fost testată în aragazuri lente cu elemente de încălzire în partea laterală și inferioară a aragazului, nu în aragazuri care stau doar pe o bază încălzită. Pentru aragazele lente cu doar o bază încălzită, urmați instrucțiunile producătorului pentru stratificarea ingredientelor și alegerea unei temperaturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Revista