Cotletele de porc cu aragaz lent cu Chutney de mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 481 calorii, 49G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.18 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 326 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână piper, zahăr brun, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cotlete de porc cu aragaz lent cu Chutney de mere, Cotlete de porc cu aragaz lent cu umplutură de mere-cireșe, și Cotletele de porc ale lui Max și Eli Sussman cu Chutney de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulverizați aragazul lent de 3 până la 4 litri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spaghete Multicereale Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Presărați carnea de porc cu sare și piper; se pune în aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Într-un castron mic, amestecați zahărul brun, oțetul, ghimbirul, scorțișoara, ardeiul roșu și merisoarele. Lingura peste carne de porc în aragaz; top cu mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Capac; gatiti la foc mic setarea 4 ore la 4 ore 30 minute.
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.