Cotletele de miel și chutney-ul proaspăt de curmal ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,9 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 375 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de ulei de măsline, cașmon Fuyu copt ferm, cotlet de miel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 42%. Rețete similare sunt Cotlete de miel și chutney proaspăt de Cașmon, Cotlete de miel și crustă de Chutney, și Cotlete de miel cu chutney de Prune.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună persimmons, ceapă, ghimbir, jalapeinculro, suc de lămâie și sare și se lasă să stea la temperatura camerei în timp ce gătiți Cotletele de miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Miel
Suc De Lămâie
Curmale
Ghimbir
Ceapă
Sare
2
Cotletele se usucă și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
3
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți cotletele aproximativ 9 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Transferați cotletele cu clești pe o tăietură sau o farfurie și lăsați-le să stea, acoperite lejer cu folie, cu 3 minute înainte de servire.