Cotlete De Miel Prăjite
Cotletele de miel prăjite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 901 calorii, 42G de proteine, și 74G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.01 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un דל פחמימות, dieta. Dacă aveți rozmarin, arpagic, miel și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet De Miel Prăjit Cu Ierburi, Cotlet De Miel Prăjit Cu Ierburi, și Cotlete De Miel Prăjite Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați mielul cu sare și piper și puneți-l într-o pungă cu fermoar de dimensiuni galoane.
Bateți 1/3 cană de ulei de măsline, rozmarin, usturoi zdrobit, suc de lămâie și puțină sare și piper împreună într-o cană de măsurare.
Se toarnă marinada în pungă cu mielul.
Lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 1 oră și până la 3 ore.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aliniați o tavă pentru foi grele cu folie.
Combinați muștarul și mierea împreună într-un castron mic și dați deoparte.
Adăugați panko, parmezan, pătrunjel, arpagic și restul de 2 căței de usturoi într-un bol mic și aruncați împreună.
Stropiți cu lingura rămasă de ulei și amestecați împreună.
Încălziți o tigaie grea mare la foc mediu-mare.
Adăugați ulei de măsline și o dată foarte fierbinte, căutați mielul, câte 1 raft pe rând, cu partea grasă în jos mai întâi, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Scoateți din tigaie și așezați grăsimea în sus pe tava pregătită.
Ungeți ambele rafturi cu muștarul de miere și aplicați fiecare cu amestecul de panko și plante medicinale. Prăjiți mielul până când un termometru citit instantaneu citește 140 de grade F, timp de mediu, 20 până la 25 de minute.
Lăsați să se odihnească 15 minute înainte de a tăia în cotlet.